V današnjem članku si bomo ogledali temi bele magije in pa angelskega readinga, marsikdo sploh ne ve, kaj ti dve dejavnosti obsegata.

Angelski reading se ukvarja z vpogledom v angelske karte, te vam podajo odgovore na ključna vprašanja v vašem življenju. Zavedajte se, da so sporočila, ki jih prejmete iz angelskih kart le usmeritev, ne pa napoved prihodnosti. Za dober angelski reading je potrebno dobro poznavanje teh kart, zato poskrbite, da se pri tem obrnete na strokovnjaka.

Pa namenimo še nekaj besed beli magiji, tako kot obstaja bela magija, obstaja tudi črna magija. Črna magija se ukvarja z vsem slabim, bela pa z dobrim. Bela magija nam lahko pomaga do uresničitve naših ciljev, z njo lahko v življenju dosežemo marsikaj, ravno nasprotno pa velja za črno magijo. Bela magija v življenju ponazarja vse, kar je lepega, z njo pa lahko dosežemo zelo veliko, odpravlja pa tudi posledice črne magije. Bela magija vam lahko pomaga do dobrega počutja in dobrega zdravja, več posla, veliko denarja in vse ostalo.

Če boste potrebovali različne uroke bele magije, si lahko na to temo preberete katero izmed knjig, ali pa se obrnete na duhovnega vodnika, poskrbite za to, da vam bo vaš duhovni vodnik res želel dobro in, da bo na svojem področju izkušen. Vsekakor pa boste največ storili s tem, da boste svoje življenje vzeli v svoje roke in si različne poti v življenju krojili sami, saj tega namesto vas ne more storiti niče drug, bela magija in duhovno vodstvo pa vam lahko tu služita le kot vodnika.