Podjetje Tersus iz Ljubljane je eno izmed večjih podjetij v Sloveniji na področju ogrevalnih in hladilnih sistemov. So ekskluzivni zastopnik priznanih blagovnih znamk radiatorjev, klimatskih naprav, peči in še kaj.

Seveda pa vam ne nudijo samo izdelkov, na voljo vam je tudi montaža klime in še kakšne druge naprave. njihova ponudba je obširna, nudijo pa vam kvalitetne izdelke, ki vam bodo služili dolgo časa.

Ob naročilu blaga v vrednosti 50€ ali več vam le-tega tudi brezplačno dostavijo na dom. Dostava poteka prek TNT hitre pošte med 8-15 uro. Kupljeno blago vam tudi montirajo, ali pa vam svetujejo pri montaži, saj imajo pri svojem delu veliko izkušenj. V primeru, da dostave blaga zaradi česa ne morete dočakati, ga lahko prevzamete tudi osebno.

Za svoje naprave, pa naj bodo to peč na pelete ali pa klima ogrevanje vam zagotavljajo tudi servis in rezervne dele, načeloma pa naprave ob rednem in rutinskem vzdrževanju ne potrebujejo nikakršnih servisov.

Na njihovi spletni strani boste našli tudi spletno trgovino z izdelki, zraven so vam podani podrobni opisi, slike ter pa cene artiklov. Če potrebujete kakšno dodatno informacijo vam svetujem, da jih pokličete saj so vedno pripravljeni pomagati ali svetovati, napišete pa jim lahko tudi e-mail in sicer na naslov tersus@siol.net.

Prek spletne strani se lahko prijavite tudi na e-novice, prek katerih vas bodo občasno obvestili o kakšnih popustih, novih artiklih ali pa kakšnim uporabnim člankom. Trgovina je vsekakor na nivoju, to pa lahko potrdijo tudi zadovoljne stranke, ki jih ne manjka.