Je tudi pri vas že čas za nova notranja vrata? Ponudba na trgu je zares široka in bogata, vendar pa kar in kar ne najdete pravih notranjih vrat po vašem okusu? Če se soočate s takšnimi in drugačnimi težavami glede izbire in nakupa notranjih vrat, potem je verjetno za vas najboljša rešitev, da si zagotovite notranja vrata po vaših merah, željah in potrebah.

Mizarstvo Jereb se že vrsto let ukvarja z izdelavo notranjih vrat. Podjetje vam nudi kakovostno izdelavo notranjih vrat po meri, brezplačne izmere in strokovno svetovanje na objektu, izpolnjevanje dogovorjenih rokov dobave, poleg tega pa poskrbi tudi za dostavo, detomontažo, odvoz starih vrat in seveda montažo novih. Pri svojem delu ekipa uporablja naravne materiale, obliko in barvo ter druge lastnosti notranjih vrat pa bodo prilagodili vašim meram in željam.

Lahko izbirate tudi med več vrstami notranjih vrat, kot so furnirana, masivna, steklena notranja vrata z lesenim podbojem, enokrilna in dvokrilna vrata ter notranja vrata z nadsvetlobo in stransko svetlobo. Če želite, pa se lahko odločite tudi za predelne stene, drsna vrata ali pa sklopna vrata. Odločitev je seveda popolnoma vaša, vsekakor pa bodo notranja vrata po meri narejena strokovno in kvalitetno.

Ker gre za naročilo notranjih vrat po meri, vam spletna stran omenjenega podjetja ne bo prikazala cenika. Vendar pa vam podjetje, glede na vaše povpraševanje, izdela informativno ponudbo, več pa na povezavi: notranja vrata cene. Tako lahko preko interneta pošljete podjetju podatke za točen predračun in kmalu boste dobili povratno informacijo o ceni. Katere podatke potrebujete za predračun, pa si oglejte kar na spletni strani.