Kuhinja je poleg dnevnega prostora in spalnice eden izmed glavnih prostorov v hiši. Dnevno namenimo veliko časa pripravi hrane ter napitkov in zato je potrebno, da se v kuhinji počutimo udobno. Največje udobje nam prinašajo kuhinje po meri. Izvrstne so predvsem zato, ker lahko vse dodatke izbiramo sami. Tip in barvo lesa, vodila, kljuke ipd. Vgradimo pa lahko tudi elemente, ki ne ustrezajo standardnim meram.

Ceno kuhinje po meri je težko določiti, odvisna je od številnih faktorjev. Vsak obrtnik bo za svoje izdelke mel drugačno ceno, važna je tudi izbira materiala, količina lesa, vodila, izbira kljuk in ostale dodatne opreme ter detajlov. Za več informacij si oglejte povezavo kuhinje po meri cena. Svetujem vam, da izbranega mizarja pokličete po telefonu in mu opišete svoje želje, nekateri mizarji ponujajo tudi brezplačno izmero prostora. Na slovenskem trgu imamo to srečo, da je mizarjev veliko. Kar nekaj je tistih, ki se orientirajo predvsem na izdelavo kuhinj po meri, pri tem pa so že res izkušeni. Pohištvo Demojzes je eno izmed takih podjetji, naravnost blestijo v izdelavi kuhinj po meri, ponujajo pa tudi celovito ponudbo ostalih mizarskih storitev. Izkušeni so v izdelavi tako modernih kuhinj, kot tudi tistih s starinskim pridihom, če pa želite pa vam uredijo tudi fengshui razporeditev elementov v  prostoru. Njihove tehnološke rešitve ter konkreten pristop k delu, izkušena mlada ekipa in ugodne cene vas bodo navdušile.

Za ogled njihovega dela vam svetujem ogled galerije na njihovi spletni strani, tam najdete tudi kontaktne podate ter celotno ponudbo storitev, s katerimi se ukvarjajo.