Iščete nov barski stol?

Barski stoli so običajno visoki stoli z naslonom za noge. Če odpirate ali prenavljate gostinski prostor, zagotovo potrebujete tudi kvalitetne barske stole. Večina ljudi, ki pride v vašo gostilno ali bar samo na hitro osvežitev se usede tik ob točilni pult. Barski stoli so najprimernejši kos opreme za tak namen, saj zavzamejo malo prostora lahko pa jih pospravimo zelo hitro, ko potrebujemo dodaten prostor. Ti stoli pa se poleg gostinskih objektov, vse bolj uporabljajo tudi v domačih okoljih, običajno ob kuhinjskem pultu ali prostoru za točenje pijač. Postajajo vse bolj priljubljeni, saj je na voljo veliko različnih slogov, ki popestrijo domače okolje. Nudijo  večji razgled nad prostorom med jedjo, pitjem ali druženjem.

Ponudba barskih stolov je v Sloveniji zelo velika. Na tržišču lahko zasledimo vse od osnovnih stolov za zelo nizko ceno, do visokokvalitetnih dizajnerskih stolov, katerih prioriteta je videz pred udobjem. Ker si vsak uredi gostišče po svojem okusu je velika izbira ključnega pomena, saj izgled prostora, poleg drugih dejavnikov v veliki meri vpliva na to ali se bodo obiskovalci vračali ali ne.

Eno izmed podjetij, ki ima v svoji ponudbi poleg drugih izdelkov tudi barske stole, je podjetje Ergoles iz Ljubljane. Naprodaj imajo veliko različnih modelov stolov vseh barvnih kombinacij, primernih za različne vrste gostišč. Poleg estetske dovršenosti, njihovi izdelki zagotavljajo tudi udobno sedenje. Stoli so kompaktni in hitro zložljivi. Svoje izdelke svetovno znanih proizvajalcev dobavljajo iz tujine po ugodni ceni, če pa imate posebne želje vam pa jih izdelajo tudi po meri. Če torej želite popestriti vaše domače okolje ali le opremljate lokal, so barski stoli prava izbira za vas.