Urejen in čist poslovni prostor lahko pusti pomemben vtis na strankah in poslovnih partnerjih, prav tako pa je to pomembno za samo delo, ki poteka v tem prostoru. Zaradi tega se mnogi odločijo za najem čistilnega servisa, ki temeljito in strokovno očisti in uredi poslovni prostor.

Čistilni servis je organizacija, ki ponuja storitve čiščenja. To po navadi zajema vse od čiščenja tal in preprog, predmetov v prostoru (omare, police) in tudi čiščenje oken ter drugih steklenih površin. Pri delu uslužbenci čistilnega servisa uporabljajo najsodobnejše stroje in opremo, kar zagotavlja visoko kvaliteto njihove storitve. Potrebne pripomočke priskrbijo sami, prav tako pa so sami odgovorni za shranjevanje te opreme.

Najem čistilnega servisa za čiščenje poslovnih prostorov pa ima še eno pomembno prednost. Ker gre za podjetje, s katerim se odločite sodelovati, vam ta z večjo gotovostjo zagotavlja izvedbo naročene storitve. Pri najemu posamezne osebe, ki naj bi izvajala čiščenje, se namreč pogosto zgodi, da nekatere osebne okoliščine (npr. bolezen) preprečijo dejansko izvedbo čiščenja. Pri sodelovanju s čistilnim servisom pa je ta skrb povsem odveč. Prav tako so njihovi urniki veliko bolj prilagodljivi, kar pomeni, da bo storitev opravljena v natanko tistem času, ki si ga boste sami izbrali in ob uri, ki jo boste sami določili.