Wellness center Beli Lotos se nahaja v Šenčurju, odlikuje pa jih njihova široka ponudba ter kvaliteta storitev. V njihovi ponudbi najdete veliko tipov masaž, kraljuje pa definitivno tajska masaža. Izkušene tajske maserke poskrbijo za nepozabno izkušnjo.

Poleg treh vrst tajske masaže pa nudijo tudi veliko ostalih masaž, izberete pa si lahko tisto, ki vam je ljubša. Čiščenje kože, maska za telo, depilacija in drugi postopki so primerni tako za ženske in moške, zato kar brez skrbi, profesionalno osebje vas bo razvajalo do preroditve. V omenjenem wellness centru pa niso specializirani le za masaže ampak tudi za nego obraza in pa profesionalno ličenje. Odločite se lahko za osnovno nego obraza ali pa nego obraza v sedmih korakih, pri obeh postopkih pa se uporablja profesionalna kozmetika MarziaClinic.

Pri sproščanju v centrih sprostitve je nepogrešljiva tudi savna, naj bo to finska ali zeliščna, oba tipa savn sproščata telo in z njega odstranjujeta strupe ter čistita kožo.

To seveda ni celotna ponudba, v centru se lahko naročite tudi na dnevno ličenje, ličenje za posebne priložnosti ali pa poročno ličenje, poskrbijo pa tudi za barvanje obrvi, v primeru da se te ne skladajo z vašo barvo las.

Omenil sem le nekaj storitev, ki jih omenjeni wellness center ponuja, če vas zanima več vam svetujem, da obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani boste našli vse podatke, ki jih potrebujete in tudi cenik ter lokacijo centra na zemljevidu, če spletno stran spremljate redno ste lahko deležni tudi marsikatere ugodnosti in akcije, tem pa boste še najlažje sledili prek njihove Facebook strani – Beli Lotos FB . Na Facebook strani najdete tudi mnenja in ocene obiskovalcev. Te izkušnje definitivno ne boste pozabili.