Si predstavljate, da imate brisačo, ki jo lahko uporabljate za sedenje in se hkrati z njo odenete namesto oblačila. Na trg je prišla posebna okrogla brisača, ki je od drugih že na prvi pogled povsem drugačna. Njena oblika in videz spominjata na manjšo simpatično preprogo. V resnici je ne moremo uporabiti za preprogo, lahko pa jo uporabimo za marsikaj drugega. Najbolj primerna je za poletni čas, ko jo na primer vzamemo s seboj na morje. Na plaži boste z njo zagotovo v samem središču pozornosti, sploh pa, če si boste izbrali tako, ki je posebna tudi zaradi barve.

Okrogla brisača v obliki poletnega krila

Okrogla brisača, ki je med uporabniki postala pravi hit, lahko igra več vlog hkrati. V popoldanskem času jo na plažo položimo kot brisačo, ki je namenjena poležavanju, v večernih urah pa jo lahko ovijemo okrog bokov in nadomesti vlogo krila. Večkratno vlogo ji omogoča predvsem njena okrogla oblika ter posebne barve, v katere je lahko vdeta.

Brisača za najbolj drzne

Okrogla brisača bo zagotovo tudi letošnji poletni trend. Tisti, ki sledijo modi, so si jo zagotovo že naročili. Verjetno ne samo eno, ampak kar več hkrati. Na trgu jo lahko dobimo v različnih barvnih odtenkih. Tistim najbolj drznim ni pomembna samo oblika, ki je tudi nekoliko nenavadna, ampak so pomembne predvsem barve. Na razpolago imajo tudi najbolj drzne in udarne barve, ki se lepo skladajo s poletjem.

Okrogla brisača je torej res vsestranska. Izstopali pa boste ne glede na to, zakaj in kje jo boste uporabljali.