Tiskalniki so danes že tako vsakdanja stvar kot rezan kruh, potrebujemo ga že za domače potrebe, ko pa pridemo do poslovnih vod, pa je zagotovo nepogrešljiva zadeva. Osnovni modeli tiskalnikov so sicer precej ugodni, vendar se pri večjih količinah tiskanja in kopiranja lahko kaj hitro zatakne, drage pa so tudi cene kartuš ali tonerjev, če se gre za laserske tiskalnike.

Precejšnja novost na našem trgu pa je tudi možnost najema tiskalnika. Najem tiskalnika vam omogoča zmanjšanje stroškov tiskanja kar do 80%, kar se lahko krepko pozna na prihranjenem denarju. Za najem so vam na voljo različni modeli tiskalnikov od tistih osnovnejših modelov, pa do res kvalitetnih multifunkcijskih tiskalnikov in printerjev.

Ena izmed strani, ki ponuja cenovno ugoden najem tiskalnikov je spletna stran www.smartprint.si, tam boste našli različne pakete, cene ponudb pa se začnejo že pri 35€ na mesec kar sploh ni drago, v ceno je vključena tudi določena poraba kartuš, to porabo lahko zakupite za različno število strani in tako krepko znižate stroške vašega poslovanja. V ceno so vključeni tudi barvni izpisi. Če se vam ponudba zdi zanimiva, vam svetujem, da si ogledate njihovo spletno stran, tam boste našli vse potrebne informacije. Primerjalne tabele cen kartuš vam bodo v izredno pomoč pri odločanju in prav mogoče je, da se boste odločili za najem tiskalnika, vezava ni potrebna, tako, da lahko ponudbo prekinete kadar želite. Več si lahko preberete v pogojih.

Povem pa vam še eno dobro novico, za vse, ki vas najem tiskalnika zanima, vam pri podjetju SmartPrint ponujajo tudi eno mesečni brezplačni preizkus naprave, v tem času pa lahko napravo neomejeno testirate.