Športne stave so zanimiva tematika. V tem članku lahko preverite ali se vam splača igrati samo na eni stavnici, ali je bolje stave vplačevati na več stavnicah ter zakaj. Vabljeni k branju!

Če se že odločate, da se boste začeli ukvarjati s športnimi stavami, ker vidite, kako dobro oz. vsaj bolje živijo nekateri, od kar so začeli spremljati športne stave in jih vplačevati, potem se resnično nikar ne odločite le za eno stavnico. Še posebej pa je bolje, da stav ne vplačujete na naši stavnici, pa čeprav imate avtomate povsod, najbolj enostavno jih je vplačati, a kaj ko profit ni najboljši. Če se boste odločili in športne stave dejansko vplačevali na več stavnicah, potem bo vaša prednost že v tem, da boste na več stavnicah lahko dobili začetni bonus, ki je za nekoga, ki se šele uči, zelo pomembno. Prav tako boste tudi vmes dobili kakšen bonus za športne stave, kar pozitivno vpliva k temu, da si upamo staviti višjo vsoto. Predvsem pa je prednost več različnih stavnic v tem, da imate na voljo večje število kvot, torej lahko poiščete stavnico, ki ima za izbrani dogodek najvišjo možno kvoto, s čimer si povečate možnost za večji zaslužek.

Športne stave na stavnicah so podobne

šport in stave

Seveda preučiti več različnih stavnic za športne stave ni čisto enostavno. Vsaka ima vsaj nekoliko drugačen sistem, menu, način vplačila in izplačila in predvsem različen sistem za bonuse. Vendar pa če si želite bolje zaslužiti s stavami, potem je edino smiselno, da si izberete vsaj najbolj znane stavnice, kot so na primer Bet at Home, Bwin, Bet365, Speed bet in podobne. Praktično vse imajo različne kvote in večkrat lahko vidimo, da imajo nekatere bistveno boljše kvote, ki se jih splača izkoristiti.

Raje se odločite za bolj znane stavnice

Sicer smo res zapisali, da si izberite čim več različnih stavnic, vendar pa se izogibajte stavnicam za športne stave in tudi za kakšne poker stave ipd., ki niso prav zelo uveljavljene. Več kot dovolj je namreč zelo znanih in uveljavljenih stavnic, na katerih so prisotni tudi slovenski igralci, saj če jih ni, boste zelo težko našli kakšen koristen nasvet, če se v stavnici karkoli zaplete, predvsem zaradi naše zakonodaje.