Zaželeli ste si, da bi si privoščili elastično – prožno ponjavo za domačo uporabo, hkrati pa si želite tudi svojo drago odpeljati na izlet v enega od evropskih krajev, pa žal nimate denarja, da bi izvedli oboje. Fitnesshop trgovina vam podarja brezplačno nočitev za 2 osebi v hotelu po vaši izbiri. Izbirate pa lahko med kar 1.700 hoteli po vsej Evropi, seveda, če se odločite za nakup prožne ponjave, ki si jo izberete med trampolini v njihovih ponudbi. Trampolini, ki jih imajo v ponudbi so vsi najvišje kakovosti in prav tako so čisto vsi trampolini narejeni po vseh zahtevanih standardih.

Trampolin za profesionalno uporabo.

 S trampolini na romantično nočitev v dvoje v čudovite Benetke

V kolikor boste pohiteli in izbrali enega od trampolinov v ponudbi med trampolini, lahko za določenega najdete tudi akcijsko ponudbo s 15 % popustom, torej po akcijski ceni za zasmo 150,37 EUR z že vključenim DDV-jem. Poleg pa boste prejeli še voucher podjetja Holiday Plus za brezplačno nočitev za dve osebi npr. v romantičnih Benetkah ali pa v ljubezni vedno polnem Parizu. Med trampolini, ki so na izbiro je v akcijski ponudbi prožna ponjava, ki ima premer 244 cm, ki ima do 200 kg naletne sile, tako da je primeren za odrasle osebe in za otroke od 5 leta starosti dalje.

Izlet v Pariz.

Takšni trampolini so izdelani po strogih standardih TUV/ GS in CE, teža posameznega pa je 36 kg. Ti trampolini so primerni tako za uporabo v zaprtih prostorih, kot tudi za zunanjo uporabo, saj je celotno ogrodje, v katerega je vpeta skakalna ponjava, zaščitena pred rjavenjem. Namreč, prav vsi trampolini imajo ogrodje pocinkano. Hkrati pa imajo prav vsi trampolini zaščitno mrežo, ki preprečuje morebitne padce s skakalne ponjave, mreža pa ima zadrgo, da se mreža lahko odpre pri vstopanju ali izstopanju s skakalne površine.