Katera znamka telefonov je za poslovno uporabo najboljša? Večno vprašanje, vendar pa je tako, da nikakor telefonov ne izbirajte glede na to, katera znamka je najboljša, ampak predvsem katera znamka, torej kateri GSM telefoni imajo tak operacijski sistem, ki vam je všeč, ki ga poznate, ki ima možnosti za nadgradnjo, uporabo najrazličnejših aplikacij,prav tako katera znamka se zaveda potreb poslovnih uporabnikov in zato naredi temu primerne telefone, katerih največja odlika nikakor ni le zelo dober fotoaparat, ampak vse čisto drugega.

Windows gsm

Microsoft GSM telefoni ali pa iPhone niso ravno najbolj pisani na kožo

Kljub temu, da so iPhone GSM telefoni zelo dobri, da imajo vrsto odlik, da lahko o njih govorimo le v presežkih, pa je tako, da je njihova največja slabost prav v zaprtosti sistema. Sicer se veliko stvari danes že da namestiti, velikokrat je za to potrebno tudi več časa, je pa po drugi strani tako, da pa so rešitve mnogo bolj enostavne kot v drugih sistemih.

Microsoft telefon

Je pa tako, da veliko aplikacij sploh ni možno namestiti, če pa že, pa ne delujejo in za take telefone lahko enostavno rečemo, da so lahko taki GSM telefoni še tako zelo dobri, pa vendarle za poslovno uporabo niso. Je pa tako, da v kolikor pri svojem poslovanju ne potrebujete nobenih zahtevnih aplikacij, le splet in elektronsko pošto, potem pa ni več problem s takšnimi GSM telefoni, je pa seveda potem vprašanje, ali se jih splača kupiti in zanje odšteti toliko denarja.

Operacijski sistem Windows za telefone

Po drugi strani pa so Microsoft GSM telefoni super rešitev, povsem enostavno se jih priključi na računalnik in vse zapise imate takoj na svojem računalniku. Uporablja se namreč tako na mobilnem telefonu kot tudi na računalniku povsem enak sistem, kar pomeni, da s posebnim kablom ti GSM telefoni postanejo čisti računalnik, na katerega lahko priključite tudi miško, da je delo še bolj enostavno.

Kateri GSM telefoni so torej najboljši? Odločiti se boste morali vsekakor sami.