Še razmišljate, če bi se odločili za nakup baterijskega vrtalnika ali bi imeli raje še vedno orodje, ki ga imate, pa čeprav je že v zelo slabem stanju in ima le – to dneve, ko sploh ne dela, imate pa jasno svoje roke, da lahko marsikaj naredite? Orodja ne uporabljate samo nekajkrat na leto, ampak nekajkrat na teden in se raje odločite za popravilo starega orodja? Zakaj nekaj bi varčevali, če pa danes baterijski vrtalnik ni več ravno tako hudo visok strošek kot je nekdaj bil in se tudi že za tiste dobre modele, ki niso profi in niso udarni, lahko odštele tudi dobrih 100 – 200 €. Dejansko nobeno orodje, ki ni udarno, ni več tako zelo drago kot je nekdaj bilo in jasno tudi baterijski vrtalnik ni izjema.

vrtalnik na baterije

Kateri baterijski vrtalnik izbrati

Ne samo, da vam starega orodja ne bo več treba popravljati, tudi naredili boste lahko več z le enim orodjem in zagotovo boste baterijski vrtalnik uporabljali več, kot si lahko zdaj zamislite. Velikokrat se zgodi, da se marsikdo celo izogiba določenemu delu samo zato, ker pač nima primernega orodja. Ko pa ga ima, pa se kar na enkrat pojavi polno enega dela, človek lahko doma naredi to in ono in kar na enkrat nima več sploh nobenega prostega časa.

svedri za vrtalnike

Cenovni razpon vrtalnkov na baterije

Torej varčevati in ne odšteti okoli 100 – 200 €, pri čemer se ves čas ukvarjate s popravili in pa odlašanjem dela ali pa kupiti baterijski vrtalnik in opraviti vsa potrebna in malo manj potrebna opravila, pri čemer pa je lahko delo opravljeno celo hitreje in bolje? Mislim, da to ni več vprašanje, samo še izbrati je treba baterijski vrtalnik. Seveda pa to danes ni najbolj enostavno, glede na to, da je ponudba izredno pestra. Če se ne znajdete ravno najbolje, se je vsekakor najbolje obrniti tja, kjer vam bodo pred nakupom tudi svetovali in zelo dobre nasvete, res na konkretnih primerih boste dobili pri Mikuliču, vrtalnike pa si lahko pogledate tu: http://www.metalmikulic.si/hitachi/akumulatorski-vrtalniki-in-vijacniki.