Ogromno daril je popolnoma neuporabnih, takšnih ki končajo v omari ki se odpira na vsakih par let, da se malo pobriše prah ki se nabira na stvareh. Zakaj ne bi kupili darila ki ga bo nekdo uporabljal, dokler ne razpade ali se kako drugače pokvari.
Kaj bi raje za rojstni dan, Obamov plastični kipec ali kakšno smešno majico? Moj odgovor vem da bi bil hiter in jasen. Seveda majico! Nosil jo bom nekaj let in ko bo zanič jo bom enostavno vrgel stran, plastičnega kipca pa od takrat ko sem ga pospravil, ne bi več povohal, in mislim da je pri večini ljudi enako. Majice so defenitivno uporabna darila! (http://www.majice.net)
Sicer pa je ponavadi problem da ljudje ne vedo kaj bi kupili, da jim je že zdavnaj zmanjkalo. V ta namen stoji spletna stran izvirno.si, na kateri se nabirajo ideje za rojstni dan in druge priložnosti ob katerih se podari darila.
Pa da nadaljujem o majici kot darilu za rojstni dan. Z majico imate nešteto možnosti,lahko nanjo natisnete sliko sebe ali tistega kateremu jo podarjate, lahko nanjo napišete kakšno zanimivo frazo, ali pa prinesete kar belo majico in jo skupaj s kolegi popišete. Kot sem rekel, možnosti je nešteto. Torej, kupujte darila ki so uporabna!