Se še spomnite, kako ste se v vašem otroštvu igrali z lesenimi vlakci? Bi radi, da tudi vaš otrok spozna čare te naravne igrače ter ob njej uživa ure in ure? Otroška trgovina chebeltza.com ponuja dobro izbiro lesenih vlakov, ki bodo vašega otroka očarali in popeljali v čudovit svet lokomotiv, vagonov ter tirnic.

Moj prvi vlakec
Moj prvi vlakec je majhen set, ki je primeren za otroka, ki do sedaj še ni spoznal sveta lesenih vlakcev. Ta lep in kvaliteten lesen vlak je kompatibilen z drugimi lesenimi vlakci in je zato lahko osnova, ki jo je nato možno nadgraditi z drugimi seti istega ali drugih proizvajalcev. Set Moj prvi vlakec sestavlja lokomotiva z dvema vagonoma, ki se nanjo pripnejo s pomočjo magneta. V setu so prav tako še tri hišice, tri drevesa ter krožna proga.

Vlakec v obliki številke 8
Lesen otroški vlakec v obliki osmice je preprost, a lep lesen vlak, ki vsebuje dovolj kosov, da bo vaš malček užival v igri z vlakci ter odkrival vedno nove možnosti za igro. Set Vlakec v obliki številke 8 vključuje 14 kosov lesene železniške proge, 1 lokomotivo, 3 vagone, 1 železniški most, 2 avtomobila, 1 rešilec, 1 policijski avtomobil, 3 hišice, 4 drevesa, 1 cerkev, 6 ljudi.
Proga je dolga meter in štiri centimetre, v širino pa meri 46 centimetrov, zato boste zanjo potrebovali nekaj več prostora, kot pa za set Moj prvi vlakec. A tudi ta set je združljiv z drugimi seti otroških vlakcev in ga tako lahko enostavno nadgradite.

Lesen vlak – 100 kosov
Za otroka, ki pa je že vešč igre z lesenimi vlakci, pa bo zagotovo najprimernejši set Lesen vlak iz 100 kosov. Ta komplet je narejen iz masivnega lesa ter ročno pobarvan v živih barvah, ki bodo otroka spodbudile k igri in k ustvarjalnosti.
V tem kompletu ima vaš  otrok na voljo vse, kar potrebuje, da lahko ustvari železnico po njegovih načrtih. Set Leseni vlak iz 100 kosov omogoča veliko kombinacij ter vsebuje vse, kar otrok potrebuje za igro: tire, lokomotivo, vagone, stavbe, mostove ter ljudi.
Če pa tudi 100 kosov vašemu železniškemu navdušencu ne bo dovolj, pa lahko ta komplet brez težav nadgradite in razširite s katerim koli drugim kompletom.