Če si človek, ki rad pomaga vsem okoli sebe, imam za tebe zelo lepo novico in prepričana sem, da vam bo všeč. Če kupite pri podjetju Malinca zapestnice, ki so ročne izdelane, lahko pomagate prav vsem ljudem po svetu. Se sprašujete zakaj je temu tako? Je čisto enostavno, ko plačate zapestnice, gre 1 % od zneska dobrodelnim organizacijam po svetu in s tem nekomu omogočate lepše življenje in vaš strošek te zapestnice bo znašal le 5,95 EUR, kar pa res ni veliko in verjamem, da bo to eden redkih nakupov, kjer ne boste imeli slabe vesti, ampak se boste počutili več kot odlično, saj boste vedeli, da ste naredili nekaj dobrega.

Humanitarne zapestnice.

Kakšne pa Malinca zapestnice to prodaja?

Te zapestnice so ročno izdelane iz niti vseh barv in prav na vsaki je železni P, ki zapestnico naredi še lepšo. Ker smo danes že prav vsi obsedeni s spletom, naj vam zaupam, da si vse zapestnice lahko pogledate tam in skoraj povsod boste našli filter, ki vam bo omogočal, da izbirate med barvami, različnimi obeski in seveda lahko določite razpon cene. Zapestnice s srebrno puščico so zelo popularne, saj ravno puščica predstavlja nekega vodnika, ki ti prikazuje, da se boš vedno premikal naprej in sledil svojim sanjam.

Te zapestnice stanejo 16,95 EUR in so v zelo lepih nežnih barvah. Zelo popularne so tudi zapestnice, ki imajo srebrno sidro in nežna barva školjk je ustvarjena, da vpije sonce in v vaše življenje prinese samo veselje in prav to lahko dobite za samo 25,95 EUR in prepričana sem, da vam ne bo žal, saj so resnično čudovite. Seveda ima vsak svoje želje in drugačen okus, ampak v takšni paleti izbire se bodo zagotovo našle zapestnice tudi za še tako zahtevne ljudi. Seveda pa nikoli ne pozabite, da z nakupom ne polepšate dneva le sebi, ampak še veliko ljudem po svetu.

Pestra paleta barv zapestnic.