Če ste se kdaj spraševali, kako to, da imajo vse hollywoodske zvezde tako čudovito lepe in bleščeče bele zobe, so razlog kakovostne estetske zobozdravstvene storitve, ki se jih zvezdniki v Hollywoodu zelo pogosto poslužujejo. Večina ljudi pri nas namreč k zobozdravniku običajno hodi le zato, da se izognejo bolečini in težavam z zobmi, v Hollywoodu pa se zavedajo, da lahko zobozdravstvo pomaga tudi k lepšemu videzu zob. Ena od metod, ki se pri tem uporablja, je tudi beljenje zob, ki poskrbi za pravi hollywoodski nasmešek, kakršnega imajo zvezde.

Profesionalno beljenje zob

 

Tudi v Sloveniji lahko poskrbite za hollywoodsko bele zobe! Za to poskrbijo profesionalne zobozdravstvene storitve, pri čemer vam priporočamo, da beljenje zob zaupate strokovnjaku. Čeprav gre za enostaven in dokaj hiter postopek, obstaja namreč več različnih metod, kako ga opraviti, predvsem pa mora biti opravljen strokovno in profesionalno, če hočem, da je učinek tako, kot je treba. Zato vaš osebni zobozdravnik ni nujno pravi naslov za beljenje zob, četudi ste z njim zadovoljni.

Bolje je izbrati specialista s področja estetskega zobozdravstva, ki beljenje zob resnično obvlada in pri tem uporablja tudi najnaprednejše in s tem najbolj uspešne metode na tem področju. Če hočete imeti res bele zobe, potem se pred izbiro postopka posvetujte s strokovnjakom, ki bo izbral metodo, ki bo dala najboljše rezultate in bo hkrati tudi najbolj prijazna do vaših zob.

Za še lepši nasmeh

Beljenje zob je samo ena od metod v estetskem zobozdravstvu. Gre za metodo, katere cilj so bolj beli in s tem lepši zobje. Vendar pa se da zobe polepšati tudi na druge načine. Samo beljenje namreč nima res pravega učinka, če imamo na zobeh nepravilnosti ali pa v ustih veliko črnih zalivk ali plomb.

Četudi imamo še tako bele zobe, je najprej treba poskrbeti, da je videti lepo tudi njihova oblika in da so zdravi. Preden se odločimo za beljenje zob je torej treba dodobra pregledati vse zobe in razmisliti o celovitem postopku, ki bo pripomogel k temu, da bodo naši zobje zdravi, beli in lepi ter da bomo imeli pravi hollywoodski nasmeh. Bele zobe se namreč da doseči z različnimi postopki. Eden od njih so recimo zobne luske, obstajajo pa tudi drugi načini. Pomembno je, da izberete tistega, ki je najbolj primeren za vas in za vaše zobe.