Nekoč si bil največji car (bolj carica) če si kupoval v butikih. Velike trgovine (Modna hiša, KVIK 🙂 ) so prodajale eno in isto in nič pametnega. Butične trgovine pa so ponujale manjšo izbiro, vendar le posebej izbrane kose, ki so bili najbolj primerni za prodajo. Butične so sedaj postale tudi turistične agencije. Enako kot butiki tudi te agencije ročno izberejo posamezne destinacije in jih ponudijo svojim strankam. Na takšen način lahko zagotavljajo, da so apartmaji, ki jih oglašujejo kot apartmaji ob morju resnično ob morju, da klima v sobi pomeni klimatsko napravo in ne majhen ventilator in da kuhinja pomeni štedilnik in odlagalna površina in ne majhen plinski kurilnik z eno đezvo.

Biseri Jadrana je turistična agencija ki po Jadranu išče najlepše in najbolj luksuzne apartmaje in vile, v katerih se lahko oddahnejo tako pari, družine z otroci kot tudi velike družbe, željne zabave ob morju. Apartmaji so luksuzno opremljeni, večina s klimatsko napravo, WiFi povezavo, kabelsko, pomembne pa so predvsem podrobnosti, čistoča, kvalitetna oprema, prijetne postelje in še kaj. Agenti Biserov Jadrana so si vsako destinacijo osebno ogledali, se pogovorili z lastniki, odšli na plažo in si ogledali okolico. Na takšen način lahko stojijo za svojimi trditvami in vam tudi svetujejo.

Svetujejo pa vam tudi po izbiri in odhodu na lokacijo, pomagajo vam lahko pri morebitnih težavah, ali pa vas le usmerijo v najboljšo gostilno, v kateri boste poizkusili dobrote dalmatinske kuhinje in se ponovno zaljubili v soju sveč. Če vas nismo prepričali mi, vam na spletni strani Biserov Jadrana pokažemo zahvale in komentarje zadovoljnih strank, ki so se že vrnile iz dopusta. Oglejte si Bisere Jadrana!