Djerba, otok pred obalo Tunizije, predstavlja zanimivo turistično destinacijo. Glede na to, da je del Tunizije, v povezavi z izleti na celino omogoča, da doživite čudovito morje in pravo Afriko. Izkoristite last minute Djerba ponudbe, ki jih ponujajo turistične agencije.

Otok je obkrožen s čudovitimi peščenimi plažami, kjer se lahko kopate praktično vse leto, peščene plaže pa ponujajo še dodaten užitek, igre na pesku, gradnja gradov in tek po pesku…  Vi, vaš partner ali vaša družina, boste uživali kot še nikoli.

Nikakor pa ne smete zamuditi priložnosti, ki jih ponuja celina, Tunizija je čudovita dežela. V jeepih vas bodo popeljali po slani puščavi, nekdanjem jezeru, ustavili pa se boste tudi na robu Sahare. Puščava, znana daleč po svetu, vas bo sprejela z neskončnimi sipinami čudovitega peska. Po sipinah se popeljite z jeepom in uživajte v vetru (in pesku 😀 ) v laseh, ali pa uporabite tradicionalen način potovanja, jahanje kamel. Kamele na svojevrsten način poskrbijo za vašo zabavo.

Na poti nazaj si lahko ogledate tudi podzemna stanovanja, po drugi strani pa si oglejte mesta, ki ponujajo tradicionalno izkušnjo bazarja, na katerem lahko preizkusite vaše sposobnosti barantanja.