Podjetje Kamnoseštvo Grama je ustanovil Vojko Železnik v Sevnici leta 1991, katero je tudi v 100% zasebni lasti. Proizvodno- poslovni objekt se nahaja v obrtni coni Dolenji Boštanj 56e. V podjetju je stalno zaposlenih do 10 ljudi, po potrebi pa se tudi vključijo stalni – preverjeni podizvajalci – montažerji na terenu širom Slovenije.

Industrijska proizvodnja se izvaja z najsodobnejšo strojno opremo, zaposleni pa tudi obvladajo vsa ročna opravila – obdelave naravnih kamnov, kot so štokanje, špičenje, klesanje, restavriranje, itd…

Na zalogi – skladišču se vedno nahaja več kot trideset različnih barv marmorja, granita, poldragih kamnov in ostalih kamnin tako, da si jih kupci tudi v živo ogledajo, saj se lažje odločijo pri izbiri le-teh.

Proizvodni program kamnoseškega podjetja Grama obsega obdelavo in montažo naravnega kamna v gradbeništvu, opremi raznih objektov kjer se izdelujejo obloge tal, sten, stopnic, polic, miz, raznih pultov, fasad, fontan, kaminov in ostale interier opreme; kakor tudi vse vrste nagrobnih spomenikov.

Izdelke iz naravnih kamnov proizvedene v Grami tudi dostavijo in zmontirajo na željeno lokacijo po celi Sloveniji. Z več kot dvajset letnimi izkušnjami na področju kamnoseštva kakor tudi neprestano izobraževanje zaposlenih si je podjetje Grama zagotovilo visoko stopnjo zaupanja pri poslovnih partnerjih.

Osnovno merilo podjetja je natančnost, sigurnost in kvaliteta v izvedbi.