Takšne in podobne novice si lahko vsakodnevno preberete na naši spletni strani, v rubriki »šport«. Vsak dan vas bo pričakala kaka nova zanimivost iz sveta športa pa naj bo lokalna ali globalna. Mi smo vaše okno v svet!

24.2.2011- Petra Majdič osvojila bronasto odličje
Norveška, natančneje Holmenkollen, kjer poteka svetovno prvenstvo v teku na smučeh, je slovenskim tekačicam prinesla prvo odličje in s tem tudi odličen začetek. Petra Majdič, ki zadnje čase niza uspeh za uspehom, je znova zablestela in osvojila bronasto kolajno. Za las pa je zmagovalne stopničke zgrešila prav tako odlična Vesna Fabjan, ki je zasedla 4. mesto. Punci, čestitamo!

23.2.2011 – Bayern vrnil udarec
Po lanskoletnem porazu v finalu lige prvakov proti Interju, je tokrat Bayern vrnil udarec in v osmini finala lige prvakov z rezultatom 1:0 premagal Inter. Tekma, ki se je odvijala na domačem terenu moštva Inter, je bila vse do zadnjih minut neodločena. V sodnikovem podaljšku se je zgodil nenaden preobrat, ko je odločilni gol za Bayern zabil Mario Gomez.

17.2.2011 – Tina Maze zlata vredna
Trenutno najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze je znova presenetila. Na svetovnem prvenstvu v veleslalomu, v Garmisch Partenkirchnu, je osvojila zlato medaljo. Korošica je s prednostjo 9 stotink sekunde pometla z ostalo konkurenco in Sloveniji po 22 letih znova prinesla zlato. Zmage se skupaj s Tino veselimo vsi državljani Slovenije in ji želimo še vrsto podobnih uspehov.

18.2.2011 – Dejan Zavec še naprej ostaja svetovni prvak
Dejan Zavec alias Mr. Sympatikus je v stožicah znova ubranil naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji. Že od začetka dvoboja je Ptujčan agresivno napadal nasprotnika in samo vprašanje časa je bilo kdaj bo temu zmanjkalo moči. Ob koncu pete runde je Zavec Delgada pokončal z lažjim knock out- om. Dejan Zavec cilja na Ameriko, mu bo tudi tam uspelo nizati zmage? Ne dvomimo v to!