Lindström, mednarodno podjetje v sektorju tekstilnih izdelkov z izpostavo v Logatcu, nudi malim in večjim družbam v različnih panogah celovite, ažurne in ugodne storitve in sodobne rešitve na področju predpražnikov. Kakovostni predpražniki poskrbijo za estetski videz prostorov, saj jim dajejo edinstveno vizualno podobo, ki pomaga graditi blagovno znamko podjetja, še posebej, če gre za dizajn po naročilu. Na drugi strani pa predpražniki z napisi in drugi izdelki iz standardne kolekcije poskrbijo tudi za čistočo, saj zadržujejo nesnago na vhodu in preprečujejo vnos umazanije v prostore, ter za varnost, saj je spodnji del izdelan iz materialov, ki zmanjšujejo možnost nesreč in zdrsov.

Predpražniki v celoviti storitvi najema

Podjetje Lindström ponuja storitev najema, zato naročnikom ni potrebno investirati sredstev v nove predpražnike. Ob prvem naročilu se opravi ocena potreb, zato da bodo izdelki v različnih velikostih in barvah najbolj primerni za prostore in skladni z dizajnom notranje opreme. Ponudnik poskrbi tudi za redno okolju prijazno industrijsko pranje in vzdrževanje. Ko so predpražniki očiščeni, jih ponudnik hitro vrne nazaj v uporabo ali pa jih po potrebi skladišči v storitvenem centru. Prav tako nudijo hitro in učinkovito dostavo v dogovorjenem terminu, pri čemer predstavniki ustrezno namestijo izdelke v prostore, po potrebi pa obrabljene preproge zamenjajo.

Različne vrste predpražnikov

Oglasni predpražniki z napisi in zunanji veliki predpražniki

Oglasni predpražniki z napisi so idealni za talno oglaševanje in hitro komuniciranje, saj preko izpostavljene blagovne znamke podjetja pritegujejo pozornost obiskovalcev. Oglasni predpražniki z napisi so na voljo za izposojo iz standardne kolekcije, ponudnik pa jim doda zakupljeno oglasno okno. Na voljo so tudi zunanji veliki predpražniki za pred vrata, ki so namenjeni temu, da preprečujejo prinašanje umazanije in vode v prostore. Izdelani so iz gumijastih materialov, ki preprečujejo drsenje. Za izposojo so na voljo tudi lahki, upogljivi in antistatični ergonomski predpražniki, ki delavcem pomagajo pri zmanjševanju obremenitev, ki jih prinaša večurno stoječe delo.

Dizajn notranji predpražniki po meri in LiveDesign aplikacija

Podjetja lahko izbirajo znotraj pripravljene oziroma standardne kolekcije ali pa ustvarijo edinstveno rešitev s pomočjo oblikovalcev iz družbe Lindström. Notranji predpražniki po meri iz kolekcije dizajn omogočajo, da podjetja naročijo vizualno podobo po svojih potrebah in željah. Ustvarjalnost nima meja, saj so dizajn predpražniki lahko izdelani v različnih oblikah, barvah, vzorcih in oglasnih sporočilih. Zato so izdelki unikatni in se popolnoma ujamejo s celostno podobo blagovne znamke podjetja. Na voljo pa je tudi brezplačna uporaba LiveDesign aplikacije, s pomočjo katere je mogoče oblikovati edinstvene predpražnike, ki pritegujejo poglede in se skladno umeščajo v prostore.