Otroško opremo Peg Perego lahko najdete v spletni trgovini Bimbo.si, kjer imajo cene med najnižjimi v Sloveniji. Večino izdelkov Peg Perego imajo tudi na zalogi, zato so njihovi dobavni roki hitri. V njihovi ponudbi lahko najdete praktično vse izdelke Peg Perego, od otroških vozičkov, stolčkov za hranjenje, avtosedežev, pa vse do dodatkov in igrač. Med igrače sodijo predvsem odlična vozila za otroke.

Med iskanjem po njihovi obširni ponudbi Peg Perego in ponudbi ostalih blagovnih znamk se lahko oprete na smiselno zasnovane kategorije in predvsem filtre s katerimi enostavno iz množice artiklov izluščite samo tiste, ki vas zanimajo oz. jih iščete. S filtri si lahko določite obseg izdelkov iz celotne ponudbe v posamezni kategoriji, ki vas zanimajo s tem, da niste omejeno na posamezen filter temveč jih lahko prosto kombinirate. Predstavljajte si, da lahko enostavno iz poplave vozil za otroke s 2 klikoma že izluščite otrokov sanjski avto. Na primer, ker je vaš otrok večji boste najbrž potrebovali močnejše vozilo in zato izberete napajanje na 24V. Ker obožuje traktorje kliknete na filter traktor in že imate pred sabo traktor Peg Perego. Lahko pa izbirate po vrst, starosti, koliko otrok lahko pelje in še in še. Enako so filtri zasnovani v vseh kategorijah. Tako lahko iskan izdelek Peg Perego ali pa tudi drugih blagovnih znamk najdete tudi, če ne veste imena kaj iščete in s tem je izbira.

Blagovna znamka Peg Perego

Peg Perego v sklopu vozil za otroke izdeluje avtomobile, traktorje, štirikolesnike in tudi pravcate motorje. Izbirate med takimi na pedala in tudi med tistimi na akumulator. Vsem pa je skupno predvsem eno, dolgotrajna nepozabna zabava brez omejitev.
Vozila, kakor tudi vsa ostala otroška oprema je izredno kvalitetna. Peg Perego nenehno stremi k izboljšanju proizvodnega procesa in svojih izdelkov. Zato ste ob izbiri njihovih izdelkov lahko prepričani, da ste izbrali kvaliteten, moderen in uporaben izdelek.

Blagovna znamka Peg Perego je sicer svetovno znana blagovna znamka, ki je dodobra uveljavljena skoraj po celotni zemeljski obli. Njihovi izdelki slovijo po dinamičnosti, modernih linijah in kvaliteti in se prodajajo v več kot 70 državah sveta.

Njihova uspešna pot se je pričela leta 1949, ko je Giuseppe Perego revolucioniral sistem izdelave otroških vozičkov z uporabo gumiranih tkanin namesto protja in kovine, kot je bil običaj do tedaj. V začetku je bil obseg proizvodnje njegovih izdelkov omejen zaradi višje cene, a kasneje je zaradi sprememb tržišča Peg Perego postal zgodba o uspehu, predvsem zaradi originalnih idej g. Perega na področju prevoza in skrbi za otroka.
Vodilo podjetja Peg Perego je, da je potrebno nove ideje prenesti v izdelke in poskrbeti, da ti izdelki vzdržijo preskus časa in da ti izdelki prevzamejo svoj položaj v navadah ljudi, ki ga uporabljajo.