Kako že rečejo? Najboljše darilo oziroma igrača za otroka je žoga. Se strinjamo. Vendar žal ni več tako. Časi so drugačni. Vse bolj se nagibamo k ideji, da je najboljše darilo za otroka računalnik, tablica ali pametni telefon. Verjetno se, čeprav s težkim srcem strinjate, da to drži. In kaj lahko naredimo? Ogromno. Še vedno lahko ponudimo otroku nekaj kar si bo zapomnil za vedno. V kolikor načrtujete rojstnodnevno zabavo za vašega otroka, piknik z družino in prijatelji ali pa enostaven vikend oddih, si omislite napihljiva igrala. V Sloveniji to lahko uredite pri prodajalcu Kenguru-Slo, ki vam je na voljo za izposojo teh igral.

Zakaj napihljiva igrala? Prvič zato ker so prenosljiva. To pomeni, da jih lahko postavite kamorkoli želite. Lahko jih postavite zunaj na vrtu, dvorišču, v naravi, na travniku, betonu, na vodi, skratka kjerkoli si želite. V primeru slabega vremena pa lahko napihljiva igrala postavite tudi nekaj v notranjost vašega doma, v garažo ali na z družinskimi prijatelji najamete kakšno telovadnico ali pa manjšo dvorano.

In drugič zato, ker omogočajo otroku oziroma otrokom nepozabno doživetje. Otroci naravnost obožujejo plezanje, skakanje, tekanje in še marsikaj podobnega. Napihljiva igrala so zelo varna in udobna. Otroci lahko preživijo ure in ure na njih, kar pa staršem omogoča, da se rahlo sprostijo, zajamejo dih in uživajo ter se veselijo trenutkov svojih najdražjih.  S tem boste omogočili otroku nepozabno doživetje, hkrati pa mu boste naredili medvedjo uslugo, če ga boste dobesedno odlepili od vseh tistih pametnih naprav, ki pravzaprav počnejo vse prej kot pa rekreirajo naše otroke. Torej ne čakajte, otroci hitro rastejo. Priložnost je zdaj.

otroci