Brez dvoma ste v poplavi reklamnih sporočil na spletu in drugje že zasledili izraz last minute počitnice ali pa kaj podobnega. No ja, na hitro povedano gre za počitnice, ki jih rezervirate v zadnjem trenutku, zaradi tega pa lahko pri le-teh prihranite precej denarja. Tak tip počitnic se običajno rezervira v zadnjih 14 dneh pred odhodom. Pri zakupu počitnic pa lahko prihranite tudi od 30-50%.

nastro last minute

Vzemite pa nekaj v zakup, ti prihranki bodo po vsej verjetnosti možni samo pri rezervaciji hotela ali pa apartmaja, saj se cena letalskih kart bližje odhodu običajno draži, tu pa so prihranki skoraj nemogoči. Za dodatne prihranke potujte tudi med tednom, saj so počitnice za vikend dražje, kot tiste med tednom.

Take ponudbe je definitivno najtežje poiskati, a nič za to. Obstajajo posebni portali, ki vse last minute ponudbe zbirajo na kupu. Ena izmed takih, zelo uporabnih stvari je Google, na njem sem poiskal že veliko ponudb, ob katerih sem prihranil veliko denarja. Na tej strani si lahko ogledate številne ponudbe v zadnjem momentu in tudi vse ostale. Na voljo so vam vikend paketi, paketi za wellness, počitnice za družine in tiste malce bolj aktivne, za romantike, zimske, poletne in še marsikatere druge, ponudbe zagotovo ne manjka.

Še en nasvet za konec, naj bodo izleti v zadnjem trenutku taki, ob katerih se boste zabavali in »zabili« prosti čas, ne pa tisti, ki bi ga morali planirati že dolgo, saj se velikokrat lahko zgodi, da dobite ponudbo, ki ne bo povsem ustrezala vašim željam in potrebam, da ne boste na koncu razočarani.