Dopust je stvar, katere se veseli prav vsak. Kaj pa vi, ste se že odločili kam se boste odpravili? Na voljo vam je veliko možnosti, lahko potujete po svetu, greste na morje, v gore, k prijateljem in še marsikam.  Večina ljudi se še vedno odloča za morje vendar je dopust v naravi lahko prav toliko ali še mnogokrat lepši kot dopustovanje na morju. Vročina, gneča, umazana voda, vse to vas lahko odvrača od te ideje.

Dopust v gorah ali naravi pa spremlja prijetna klima, neokrnjena narava, ter možnost številnih aktivnosti, ki bodo zapolnile vaš urnik. V apartmaju Pri Leju, ki se nahaja v bližini Bovca lahko doživite naravo iz prve roke, več o apartmaju pa si preberite na povezavi apartma Bovec. Sam apartma se nahaja v neposredni bližini reke Soče. Omenjena reka je najčistejša v Sloveniji. Sam apartma je moderno opremljen, na voljo imate pokrito teraso na vrtu, kjer za popoln poletni pridih skrbi žar oprema. Nič ni lepšega od večernega piknika z dobrimi prijatelji ali družino ter obenem prekrasnim razgledom na okoliške gore. Apartmaji Pri Leju Bovec sprejmejo do 7 oseb, primerni pa so tako za pare, družine ter manjše skupine. Za prijetno klimo skrbita dve klimatski napravi, pokrito parkirišče pa zagotavlja varnost vašim jeklenim konjičkom.

Okolica ponuja možnost številnih aktivnosti tako za tiste bolj umirjene, kot za adrenalinske odvisneže. Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani, kjer vam je na voljo interaktivni koledar, na katerem lahko hitro oddate rezervacijo, izračuna pa vam tudi ceno.  Oglejte si tudi galerijo slik, ta vas bo nedvomno prepričala, edinstven apartma v Bovcu ter neokrnjena narava v bližini sta recept za dober dopust.