Stavnica Bet at Home, ki vam jo ponuja Športni portal je ena najbolj popularnih tovrstnih spletnih storitev. Gre za eno od največjih spletnih stavnic v celotni Evropi, ki je bila ustanovljena že daljnega leta 1999, torej kmalu po tem, ko je internet ugledal luč sveta. Spletna stran Bet at Home je dostopna v kar petnajstih jezikih, med katerimi boste našli tudi slovenščino. Danes ima kar neverjetnih štiri milijone registriranih uporabnikov, ki preko interneta polagajo stave več kot sedemdesetih različnih športih. Dnevno je uporabnikom na voljo več kot 23 tisoč različnih stav. Če pa vam to še ni dovolj, vam ponuja tudi poker in številne druge igre, ki bi jih sicer našli v kazinoju.

Katere prednosti ima Bet at Home?

Kot že rečeno je Bet at Home dostopen v slovenskem jeziku, kar pomeni da vas neznanje tujih jezikov ne ovira pri tem, da bi stavili na tekme v drugih državah, delujočo povezavo do te stavnice pa najdete na spletni strani Športni portal. Kljub temu, da je spletna stavnica Bet at Home zelo preprosta, vam je na voljo tudi pomoč skrbnikov in to v živo. Na Bet at Home lahko med drugim spremljate neposredne prenose tekem in polagate stave v živo za več športov hkrati. Lahko pa jo obiščete tudi le zato, da na hitro preverite rezultat posamezne tekme, ki vas zanima.

Gre za eno največjih stavnic v Evropi, ki ji zaupa na milijone zadovoljnih uporabnikov.

Pomisleki glede zanesljivosti in varnosti

Seveda je normalno, da imate pomislek, preden na spletno stran kakršna je Bet at Home nakažete denar. Vendar je vsakršna skrb odveč. Kor rečeno, gre za eno največjih stavnic v Evropi, ki ji zaupa na milijone zadovoljnih uporabnikov, tudi iz Slovenije. Za nemoteno delovanje celotnega sistem skrbi profesionalna ekipa več kot 250 računalničarjev ter drugih podpornih poklicev. Če se karkoli zalomi, so vam vedno na voljo za kakršnokoli vprašanje ali asistenco pri uporabi.