Tiskalniki Canon in Epson sodijo v sam vrh tiskalnih naprav na trgu. Oba proizvajalca sta znana po izdelovanju visoko kvalitetnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav ter kartuš in tonerjev zanje, izdelujeta pa tudi kvalitetne kartuše zanje. Cene tiskalnikov so precej nizke in veliko ljudi se kar zapodi v tiskalnik, ne pomisli pa na kasnejšo ceno kartuš ali tonerjev. Da boste s tiskalno napravo povsem zadovoljni se prepričajte o njeni kvaliteti kot tudi o ceni kartuš in tonerjev, saj slednje lahko celo presegajo ceno naprave v nekaterih primerih.

Ko se odločate za nakup imate na trgu na voljo tudi kompatibilne kartuše. To so obnovljene kartuše, ki so bile napolnjene, ponovno testirane ter podane v prodajo. Nekateri prisegajo na take kartuše vendar vam jih sam osebno odsvetujem, saj so po raziskavi ugotovili, da kar velik % takih kartuš odpove in tako niso primerne za vse tiskalnike. Velikokrat se lahko sprva cenejši nakup izkaže za veliko dražjega. Originalne kartuše in tonerji za Canon in Epson tiskalnike vam bodo zagotavljale visoko kvaliteto tiskanja, z originalnimi kartušami pa boste lahko natisnili tudi več strani.

Kartuše za Canon tiskalnike lahko dobite v zelo veliko trgovinah saj je znamka zahvaljujoč kvaliteti svojih izdelkov precej popularna in tako so vam kartuše na voljo v čisto običajnih kot tudi specializiranih trgovinah.

Precej cenovno ugoden je tudi nakup kartuš in tonerjev kar prek spleta. Različne spletne trgovine vam nudijo veliko izdelkov za vaše računalnike in printerje, med njimi so tudi kartuše in tonerji. Ena izmed bolj cenovno ugodnih je tudi hrvaška spletna trgovina 123tinta.hr, oglejte si njihovo spletno stran ter se prepričajte o cenovno ugodnih storitvah in si tako priskrbite kvalitetne kartuše za vaše tiskalnike.