Podjetje Breza Commerce vam ponuja žagan les evropskih vrst lesa, eksotičnih vrst lesa in ameriških vrst. Gre za ogromno ponudbo kvalitetnega žaganega lesa, ki si ga lahko zagotovite na enostaven in hiter način. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate točen seznam vrst žaganega lesa. Med evropskimi vrstami žaganega lesa lahko najdete macesen, bukev, oreh, jelko, brezo, lipo, gaber, akacijo, oljko, kostanj, hrast, cemprin, brest in še marsikaj. Med vrstami eksotičnega lesa se nahajajo ayous, mahagonij, merbau, teak, wenge, ipe, padouk, afromosia in drugi, medtem, ko boste lahko v ponudbi ameriških vrst žaganega lesa našli hemlock, ameriški oreh, caroline pine, ameriško češnjo, tulipier, ameriški javor in podobno.

Breza Commerce pa se ukvarja tudi s prodajo hlodovine. V ponudbi hlodovine boste lahko našli les bukve, jelke, smreke, oreha, kostanja, jelše, češnje, lipe in drugih plemenitih listavcev ter iglavcev. Skratka, omenjeno podjetje je eno izmed vodilnih podjetij na svojem področju, torej na področju lesne industrije. Kot smo že omenili, se podjetje ukvarja z odkupom in prodajo hlodovine ter z nabavo, pripravo, sušenjem in prodajo žaganega lesa, poleg tega pa poskrbi tudi za izvoz in uvoz lesa. Breza Commerce se odlikuje s prisotnostjo na domačem in tujem trgu, s stabilnostjo, dostopnostjo in prilagodljivostjo. Rast podjetja je hitra, stranke pa se redno vračajo.

Več o samem podjetju in delu le tega pa si lahko preberete tudi na spletni strani, za ogled ponudbe pa kliknite tukaj. Zakaj ne bi kupili žagan les in hlodovino tam, kjer veste, da lahko zaupate prodajalcu in kjer lahko dobite kar najboljšo kvaliteto?