Promocijski ali reklamni film je tisti, ki je namenjen povečanju prodaje nekega produkta ali pa storitve, izdela pa vam ga lahko Videa. S takšnim videom namreč strankam nazorno prikažete za kakšne lastnosti in prednosti storitve gre. Določene lastnosti je samo s slikami in besedilom včasih zelo težko opisati oziroma jih predstaviti dovolj nazorno.

Snemanje iz zraka

Vendar pa se velikokrat zgodi, da neke storitve oziroma produkta ne moremo posneti na enostaven način, kadar je v akciji. Tak problem reši snemanje iz zraka ali pa celo animirani video, pri katerem strokovna ekipa poskrbi, da ustvari zanimive like oziroma zgodbo in tako tudi na zanimiv način predstavi karkoli želite predstaviti.

Video predstavitev podjetja

Predstavitveni video vam je verjetno zelo poznan. Gre za video, v katerem se na zanimiv in zabaven način predstavi neko podjetje ali pa organizacijo. S tem videom lahko naredite na stranke izjemen prvi vtis oziroma že obstoječe stranke opomnite nase.

Reportaža

Reportaža je video, ki je primeren za tiste dogodke, za katere preprosto nočete, da se izgubijo nekje v zgodovini. V tem videu je poskrbljeno za vidno celotno dogajanje, služi pa tudi temu, da lahko po dogodku pregledate rezultate in se drugič še bolje pripravite. Izobraževalni videi pa služijo temu, da uporabniku hkrati nudite prikaz in razlago nečesa. Z izobraževalnimi videi boste zagotovo dosegli boljše razumevanje in s tem bolj kvalitetno znanje.