Mogoče ste opazili, da se v zadnjem času pojavlja vse več razpisov za sanjsko službo. Mogoče si je kdo od vas tudi zaželel ali pa se je celo dejansko prijavil na kakšen tak razpis. No, saj, kdo pa ne bi hotel imeti sanjske službe, kaj?

Da pa najdemo to »sanjsko službo«, se pa za to ni potrebno prijaviti na kakšen tak razpis. Niti ni nujno, da nam bo ta razpisana »sanjska služba« tudi zares sanjska, saj smo si ljudje med seboj različni. Tudi takoj na samem začetku službovanja še ne moremo vedeti ali smo res našli tisto pravo – »sanjsko službo« ali ne. Na začetku nam lahko izgleda vse lepo in prav, kasneje pa se izkaže, da so bili sodelavci do nas prijazni le iz vljudnosti ali še kaj drugega. V kolikor pa se ta njihova »prijaznost« vleče dalj časa, pa ste lahko nadvse srečni, saj je ravno vzdušje v ekipi tisto, ki nas žene naprej in lažje zdržimo da konca službe, kajne? 😉 No, pa dajmo šalo malce na stran in povejmo nekaj kar resnično drži.

Dober primer »sanjske službe«, ki ti jo lahko ponudi Miha Lavtar, najdeš v podjetju Optiweb. Četudi delo včasih ni ravno sanjsko, pa je zato vse ostalo. Samo zares dobro uigrana ekipa, fajn prostori in carski šefe, lahko naredijo tvojo službo zares sanjsko. In verjemite, da takšno vzdušje kot ga pričarajo Optiweb-ovci, ga ni! Mihu lahko tako le še čestitamo, saj spraviti skupaj eno tako fajn ekipo, ki ne le, da dobro funkcionira, ampak, da ti občasno tudi popestri še tako navaden dan, res ni lahko, kaj šele predvidljivo.

skupinska_optiweb