Tematika današnjega članka bo predstavitev podjetja, ki je v Sloveniji eno izmed večjih na področju zavarovanj. Vabljeni k branju, govorili bomo o podjetju E-zavarovanja.

Ste že slišali za podjetje e-zavarovanja? Katere storitve podjetje ponuja? Torej gre za družbo, ki se ukvarja z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem, avtomobilskim zavarovanjem, varčevanjem za mlade in zavarovanjem doma. Osnovna dejavnost omenjenega podjetja je zavarovalniško zastopanje. Podjetje e-zavarovanja nudi pomoč predvsem članom e-študentskega servisa, ki je partnersko podjetje. Partnersko podjetje je namreč skozi leta svojega delovanja ugotovilo, da je omenjena skupina ljudi tista, ki kar največkrat potrebuje pomoč oziroma nasvet pri sklepanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

E-zavarovanja vam nudi celovito informacijo o zavarovanju. Na istem mestu pa boste našli tudi storitve vseh zavarovalnic, torej Vzajemne, Triglava, Adriatic Slovenice. Podjetje vam poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nudi tudi druge storitve, katere smo že omenili. Pa si vseeno poglejmo malce pobližje zdravstveno zavarovanje. V naši državi je zavarovanje namreč sestavljeno iz dveh delov, torej iz obveznega zdravstvenega zavarovanja in dopolnilnega.  Naš sistem omogoča državljanom, ki imajo urejena oba dela zdravstvenega zavarovanja, da jim stroškov zdravstvenih storitev ni potrebno plačati. Obvezno zdravstveno zavarovanje krije 70% stroškov zdravstvenih storitev, dopolnilno pa v povprečju pokrije ostalih 30% stroškov.

Gotovo ste se že srečali s pojmom dodatno zdravstveno zavarovanje. V pogovornem jeziku dodatno zdravstveno zavarovanje namreč velja za sinonim dopolnilnega. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je nujno, potrebujemo ga vsi, razen tistih, ki so že po zakonu oproščeni doplačil. Odgovore na takšna in drugačna vprašanja o zavarovanju boste našli na spletni strani podjetja e-Zavarovanja. V kolikor se vam bo porodilo še kakšno vprašanje pa brez skrbi kontaktirajte ekipo podjetja. Preverite tudi ostale storitve, ki jih ponuja e-Zavarovanje.