Personalna mapa zaposlenega je produkt, sestavljen iz večih delov, ki poskrbi da so vaše kadrovske evidence pripravljene na pravilen način in poleg tega tudi urejene.

Mapa pa seveda ne vsebuje samo mape, ampak tudi zgoščenko, katere vsebino lahko vidite nižje na tej strani. Gre za eno večjih zbirk kadrovskih dokumentov, ki jih potrebujete v vašem kadrovskem delu.

Napačno vodene kadrovske evidence so lahko večji prekršek in zaradi tega se lahko inšpektorat odloči, da vam bo podal kazen do višine 4000 €, kar je res velika kazen in si je v današnjem času ne morete privoščiti.

Zgoščenka tako vsebuje obrazce, ki jih boste potrebovali v vseh fazah kadrovskih postopkov. Vsebuje dokumente, ki jih boste potrebovali takoj ko se boste odločili, da želite imeti novega sodelavca ali sodelavko. Med njimi tako tudi obrazec Objava prostega delovnega mesta (obrazec PD) in druge obrazce. Naslednji korak je odločitev, da boste zaposlili to osebno in takrat boste potrebovali različne vrste pogodbe o zaposlitvi, zato smo pripravili skoraj deset različnih vrst pogodb, zagotovo bo ena izmed njih primerna, da jo boste lahko neposredno uporabili.

Naslednji koraki kadrovskega postopka so tisti, ki se zgodijo v času, ko je oseba zaposlena za vas. Potrebovali boste obrazce o odsotnosti iz dela, dopustu in bolniški, različne odločbe o delovnem času, obrazce o izobraževanju ipd. Dodali smo tudi anekse k pogodbam in obrazce o različnih izplačilih, recimo jubilejni nagradi.

Zadnji koraki sodelovanja s sodelavcem so prav tako pokriti, namreč obrazci in vzorci ob prenehanju delovnega razmerja, tako da boste tudi te postopke pravilni izvedli in bo zaključek delovnega razmerja primeren za obe strani, tako za vas kot za vašega, sedaj že nekdanjega sodelavca.

Poleg vsega dobite tudi navodila za uporabo zgoščenke, ki vsebujejo vse, da boste lahko enostavno in hitro začeli uporabljati ta produkt.