Prihajajo toplejši dnevi. Čas počitnic in potovanj. Čas za lahkotnejša oblačila, pisane sponke v laseh in platnene klobučke. Si predstavljate, da srečate tujca in postaneta prijatelja. Ali se vanj celo zaljubite? Dobro je, če se bosta znala pogovoriti v kakšnem skupnem jeziku, zato je dobro če tu in tam obiščete tudi jezikovno šolo. Za več informacij kliknite na http://www.jezikovna-sola.com/ .

Ni samo jezik srca tisti, ki nas druži, so tudi besede, ki so tudi pomembne. Jezikovna šola pa je tista, kjer se jih boste naučili toliko, da boste vedno našli pravo. Med počitnicami pogosto sklepamo nova prijateljstva. Še v tako oddaljenih krajih lahko najdemo sorodno dušo. Lahko se nam zgodi, da začutimo, kot bi jo poznali že od nekdaj. Tako smo se včasih prisiljeni naučiti jezika na hitro. Vsaj, pasivno. Naj bo to guljenje ob slovarjih ali jezikovna šola.

Vedno je vredno. Še posebej če z znanjem krepimo prijateljstva. Ta pa nam življenja obogatijo. Včasih tudi za vedno. Za vse prihodnje pomladi in poletja. To pa je tisto, kar si večina tudi želi.  Iskrenosti, prijateljstva in tiste tople dvojine, zaradi katere je še posebno lepo živeti.