Načrtovanje prireditve in dogodka je stvar, s katero se večkrat sooča vsak izmed nas. Načrtovanje večjih prireditev in dogodkov pa je lahko precej stresno in naporno. Zabava za rojstni dan je eden izmed dogodkov, ki ga lahko vzamemo za primer.

Dober seznam lahko reši marsikatero zagato, vedno pa pri načrtovanju upoštevajte tudi to, da se lahko katera stvar izjalovi, zato pripravite tudi rezervni načrt. Prvo, kar je potrebno storiti je, da sestavite seznam povabljenih in upoštevate njihove želje. Nekateri ne pijejo alkohola, spet drugi so vegetarijanci, prav vseh želja ni potrebno upoštevati, saj bi bilo to neizvedljivo, upoštevajte pa jih čim več. Najbolje je, da vsem razpošljete povabila, ter jih prosite, da se nanje tudi odzovejo, saj boste le tako lahko zabavo kar najbolje organizirali.

Bistvo članka pa ni o tem, kako pripraviti nepozabno rojstnodnevno zabavo, temveč bi vam rad predstavil novost na Slovenskem spletu in sicer spletni portal Planster, ki ga najdete na naslovu www.planster.si. Omenjen portal je namenjen lažji organizaciji prireditev in dogodkov. V bazi na spletni strani so vpisani ponudniki različnih storitev, ki jih lahko po ugodnih cenah najamete. Prednost je, ker so vsi ponudniki zbrani na enem mestu in na tak način sama organizacija poteka veliko hitreje.

Kot ponudnik storitve se lahko vpišete tudi sami, vpis pa je zaenkrat brezplačen. Ker imajo taki portali običajno zelo veliko obiska vam lahko vpis na portal poveča možnosti za zaslužek, poveča pa tudi vašo prepoznavnost. Poskrbite le za to, da ponujate storitev, ki je za tak tip portala primerna.