Velikokrat se zgodi, da se odločimo, da bomo nekaj kupili, nato pa ne vemo za kateri artikel bi se odločili. Tako je tudi pri žarih, saj je ponudba žarov na trgu res ogromna in različna. Seveda se žari razlikujejo glede na funkcionalnost, vendar pa se pojavljajo razlike tudi v videzu in drugih lastnostih žara, med katerimi je verjetno pomemben faktor tudi cena izdelka. Spletna trgovina Flamula se ukvarja s prodajo različnih vrst žarov, priborov za žar in ostalih artiklov, torej grelnikov, zunanjih kuhinj in še marsičesa.

Če obiščete spletno trgovino Flamula, si boste lahko ogledali ponudbo porsche design žarov, plinskih žarov, žarov na oglje, električnih žarov in vgradnih žarov, v vsaki kategoriji pa boste našli tudi slike in napisane lastnosti žara, ki vam bodo končno izbiro zagotovo olajšale.

Že samo ime porsche design žar vam lahko pove, da gre za moderne žare, temnih oziroma črnih barv s čistimi linijami. To je žar za drzne moške, ki si privoščijo udobje. Ponudba plinskih žarov je zagotovo bolj široka, poleg tega pa so ti žari tudi bolj cenovno dostopni. Gre za žar, ki ima na levi in desni strani »poličko«. Žari na oglje so manjši, delujejo tudi bolj »prazni«, vendar pa to ne pomeni, da niso praktični in kvalitetni. Lahko si kupite tudi prenosni žar na oglje, katerega cena je zares zelo ugodna.

Električni žar je ravno tako eden izmed bolj prefinjenih aparatov, našli pa ga boste v srebrni oziroma sivi barvi po ugodni ceni. Vgradni žar pa ima tudi svojevrsten izgled. Seveda pa izgled še zdaleč ni vse, več o vsaki vrsti žara si boste lahko prebrali na spletni strani ali pa boste izvedeli, ko boste kontaktirali podjetje.