Ste eden izmed tistih, ki se vam nikoli ni ljubilo pospravljati doma ali pa v službi? Ste kdaj pomislili, da bi bilo odlično, če bi lahko najeli kakšno čistilko, da bi vam vse pospravila vi pa bi preprosto uživali v tem kar radi počnete? Zdaj se vam lahko vaše sanje tudi uresničijo. Čistoča je ogledalo vas samih zato je zelo pomembno, da živite in delate v čistem okolju.

Podjetje Valina je profesionalni čistilni servis, za več informacij, pa si oglejte njihovo spletno stran http://ciscenje.valina.si. Nudi vam čiščenje poslovnih prostorov, vrtcev, fakultet in šolskih prostorov, zdravstvenih ustanov, športnih in industrijskih objektov, kinodvoran in gospodinjstev. Nudijo vam redno čiščenje, to je dnevno, tedensko in občasno čiščenje, skratka pridejo kadarkoli jih potrebujete. Redno čiščenje izvajajo vsak dan izključno po dogovoru.

Poleg rednega čiščenja nudijo tudi generalno čiščenje. Izvajajo ga po naročilu v obsegu in terminu, ki ga določijo z naročnikom. Pri tem čiščenju uporabljajo specializirana čistila, tako, da poskrbijo za čistočo od stropa do tal.

Če obožujete čistočo in radi tudi pospravljate in čistite pa vam podjetje Valina nudi zaposlitev kot čistilka. Torej če bi radi čistili pri podjetju, jih kontaktirajte in jim pošljite svoj življenjepis, potem pa se boste skupaj dogovorili za službo.

Če imate kakšno vprašanje, ali pa ste samo radovedni si poglejte, kaj vam nudijo še na njihovi spletni strani in če vam bo všeč se lahko pri njih zaposlite, ali jih najamete za kakršnokoli čiščenje.

Podjetje Valina vam nudi tudi varnostno funkcijo. Zagotavljajo varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami, varstvo okolja, zaščito in reševanje, varstvo pri delu, varstvo osebnih in tajnih podatkov in še mnogo drugega.

Poleg teh dveh funkcij podjetje nudi tudi upravljanje večstanovanjskih hiš in sosesk. Zakon pravi, da morajo etažni lastniki določiti upravnika, če ima večstanovanjska stavba več kot dva etažna lastnika in, ker ima podjetje pri tem že več let izkušenj vam bodo omogočili nemoteno delo in brezskrbno bivanje.