Različne tehnike za vedeževanje

Posted on 28 julija, 2013 in Posel | Komentarji so izklopljeni za Različne tehnike za vedeževanje

Za vedeževanje se v današnjem času uporabljajo različne tehnike in različni pripomočki. Med najbolj uporabnimi tahnikami so karte. Vedeževanju s pomočjo kart se pravi kartomantika.

Karte naj bi izvirale iz Kitajske. Nekateri se s tem ne strinjajo in so mnenja, da je izvor kart, ki se jih uporablja za vedeževanje nejasen. Najbližje današnjim Tarot kartam so karte, ki so se pojavile prvič v Italiji in Franciji konec 14. stoletja. Drugi so mnenja, da so Tarot karte mnogo bolj starejše. Izhajale naj bi celo iz starega Egipta. Okoli nastanka kart je še veliko nejasnosti.

Vedeževanje iz kart je najbolj priljubljena metoda.

Zelo so enostavne za uporabo in nudijo nam zelo hiter vpogled v prihodnost. Nekatere karte imajo enostavno simboliko kot naprimer Ciganske karte. Vedeževanje s pomočjo kart se lahko marsikdo nauči. Kart, ki jih uporabljamo za vedeževanje je veliko vrst. Vse karte imajo slikovne podobe, vedeževalec mora imeti zelo dobro razvito intuicijo in hkrati mora upoštevati vse smernice in navodila, da bo interpretacija slikovnih posob, oziroma simbolov zelo natančna. Vedeževalec mora imeti zelo dobro koncentracijo in biti mora maksimalno zbran. Vedeževalec med vedeževanjem lahko uporablja različne načine polaganja kart. Lahko pa si vedeževalec razvije čisto svoj in nov način polaganja kart. Delati in razvijati si mora izkušnje, ker samo izkušen vedeževalec bo bil uspešen pri svojem delu.

 

Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Posted on 26 novembra, 2010 in Nadnaravno | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Kaj je intuicija?

Intuicija po definiciji pomeni takojšnjo in instinktivno zaznavo resnice; neposredno razumevanje brez razmišljanja. Intuicija je eno najglobljih stanj zavedanja. To ni ne čustveno ne miselno stanje. Intuicija gre čez to. Intuiciji včasih pravimo tudi šesti čut in tega ima prav vsak od nas. Ko sledimo svoji intuiciji življenje poteka usklajeno, ko pa ji ne zaupamo se v naša življenja prikradejo problemi in težave.
Z intuicijo razumemo prepoznavanje naravnih energij, njihovo delovanje in zakonitosti. Z intuicijo komuniciramo z Vesoljem, kjer je vse zapisano. Zato je vedeževanje branje vaše usode s strani vedeževalca. Usoda naj bi bila že zapisana in jo je nemogoče spreminjati. Read the rest of this entry »

Vedeževanje preko telefona

Posted on 3 oktobra, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje preko telefona

V današnjem času imajo ljudje na izbiro veliko načinov s katerimi lahko izvejo svojo prihodnost. Vedeževanje, ki poteka po telefonu je v današnjem času ena izmed bolj priljubljenih oblik vedeževanja saj lahko kar se da hitro izveste svojo prihodnost. Večinoma se za vedeževanje po telefonu uporablja tarot ali ciganske karte, ni pa nujno. Nekateri vedeževalci za vedeževanje uporabljajo školjčne lupine, kamenčke, kristalne sfere in podobno. Read the rest of this entry »