Darila za 18. rojstni dan

Posted on 9 februarja, 2017 in Produkti | Komentarji so izklopljeni za Darila za 18. rojstni dan

Ko kupujete darilo za slavljenca, ki praznuje 18 let in je torej ravno polnoleten, je zagotovo najbolje poiskati neko zanimivo oziroma smešno darilo. Read the rest of this entry »

Kako izdelati zanimiva vabila za rojstni dan

Posted on 20 januarja, 2012 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Kako izdelati zanimiva vabila za rojstni dan

Ko govorimo o vabilih za rojstni dan, nikakor ne moremo mimo sestavljanja besedila za vabilo. Ker je to lahko zelo zahtevna naloga, vam svetujemo, da si najprej na spletu ogledate nekaj tekstovnih predlog vabil. Predvsem vam svetujemo, da si ogledate vabila za rojstni dan na spletni strani izvirno.si, kjer so vam pripravili več kot dvajset različnih tekstovnih predlog, poleg tega pa so vam na tej spletni strani pripravili tudi druga vabila, kot so npr. vabila za obletnico, abrahama, poroko in podobno.

Poleg vabila je pomembno tudi, da že vnaprej vsaj malo zastavimo potek zabave in mogoče vključimo tudi kakšne zanimive igre, kjer se boste od srca nasmejali.

Verzi za rojstni dan

Posted on 11 avgusta, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Verzi za rojstni dan

Velikokrat se nam je že zgodilo da nismo vedeli kaj bi svojim bližnjim podarili za rojstni dan, zato vam tukaj povem možnost ki je popolnoma enostavna. Kot gotovo veste, je večini ljudi dovolj že samo da se spomnite na njih, ter mogoče kaj lepega napišete. Za takšne ljudi, so perfektni verzi za rojstni dan, skupaj s kakšnimi vašimi željami ter kakšno lepo besedo o tej osebi. Mogoče lahko vse to napišete samo na list papirja, ali pa se še bolj potrudite, ter na karton nekaj lepega narišete ter ga prepognete v voščilnico. Za posladek, dobesedno, pa lahko dodaste še kakšen bombom ali čokolado, potem bo darilo res super. Tako da, bodite izvirni.

P.s.: zelo zažhe tudi če komu na karton nalimate toliko čokolad, da nastane številka njegovih let.

Za konec pa še par verzov za rojstni dan:

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,
veš da rada te imam,
srečne in vesele dni,
naj te spremljajo vse dni!

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želim ti,
da bodi srečna na ta dan,
ko praznuješ X. rojstni dan!