Potni nalogi preprečujejo morebitne težave

Posted on 22 maja, 2020 in Posel, Razno, Storitve | Komentarji so izklopljeni za Potni nalogi preprečujejo morebitne težave

Nikoli ni mogoče predvideti, kaj vse lahko se zgodi. Lahko pa se predvideva, da pride do določenih možnosti. Temu bi se lahko reklo predvidevanje vseh mogočih scenarijev. Na pripetljaje se je mogoče že vnaprej pripraviti, kar dokazuje podjetje Špica. Med njihove odlične rešitve spadajo potni nalogi. Modul, ki ga je ustvarila, bodo izjemno olajšali upravljanje z njimi. Po navadi je pogosto, da potni nalogi predstavljajo pravo težavo tako za vlagatelje kot računovodski oddelek. Zdaj si lahko vsi oddahnejo. Napredno zasnovan modul bo preprečil marsikateri zaplet.

Potni nalogi zagotavljajo odličen pregled

Ti ne bodo več obdelani ročno. S tem se boste izognili kakršnim koli morebitnim napakam s strani vlagatelja ali računovodstva. Računovodje bodo svoje delo opravili hitreje in na enostavnejši način. Inovativna Špica ponuja organizacijam izdelke, ki zagotovi, da bo vse teklo kot po maslu. Priprava, ki so jo prej zahtevali potni nalogi, bo zdaj bistveno zmanjšana. Računovodski oddelek ne bo izgubljal časa niti z obračunom. Zato bodo lahko v manj časa opravili več nalog. Preprostost uporabe pa bo preprečila potencialne napake. Vodilni in kadroviki bodo imeli odličen pregled nad tem, kdo je v službi in za koga so bili izdani potni nalogi.

Potni nalogi zagotavljajo odličen pregled

Potni nalogi pregledani na mobilnem telefonu

Za vpogled v vse prisotnosti in odsotnosti pa ne potrebujete računalnika ali tablice. Vse si lahko ogledate kar na mobilnem telefonu. Novi potni nalogi so zasnovani tako, da se jih bodo zaposleni hitro naučili uporabljati. Že preden se odpravi na službeno pot, zaposleni odda vlogo. Ko se vrne, mora vestno izpolniti elektronski obračun, saj morajo biti vsi potni nalogi popolnoma in natančno izpolnjeni. Po izpolnitvi pristojni oddelek prejme obvestilo, da je treba izplačati stroške in urediti vse preostale potrebne obrazce. Resnično inovativno pa je, da lahko vse sproti posodabljate. Spremembe ne predstavljajo nobene težave, saj lahko dodajate nove relacije. To je lažje zaradi povezanosti z zemljevidom. Vmesnik je prav sanjski za uporabo, potrjevanje je hitro, dostop pa vedno mogoč.

Taksi prevozi

Posted on 28 septembra, 2009 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Taksi prevozi

Eden izmed največkrat pojavljenih likov v filmih, taksisti ki divjajo za pobeglimi kriminalci, prizori ki smo jih povsem navajeni.

Taksi prevozi so tudi v Slovniji postali zelo pogosti, oziroma pogosti so postali taksisti ki čakajo na stranke za prevoz iz enega kraja v drugega. Toda problem je, ker je taksistov postalo res že veliko, ter počasi postaja trg preveč nasičen.
Sicer je res da če bi vozili samo tisti z licencami, bi trg postav precj manjši, toda na žalost je cestih inšpektorjev veliko premalo, da bi nadzirali trg. Z licenco bi moralo biti pogojeno tudi poznavanje okoliša v katerem taksisti izvajajo svojo dejavnost. Res je da to počasi spoznaš z delom, toda še zmeraj bi tudi na začetku morali vsaj malo poznati mesto.

V tujini, na primer New Yorku, je licenca za taxi postala pravo tržno zlato, saj jih že kar nekaj časa ne izdajajo več, zaradi prenasičenosti trga. Tam zelo poznani rumeni taxi – ji, so res zelo pogosti pojav na cestah.

In kako uspeti v tem poslu? No, moja vizija bi bila nekakšno takšna, da se najprej pridobi precej denarja, za nakup licence ter avta. Toda kot prvo, bi pri avtu zelo gledal na porabo, že v osnovi bi kupil kakšen šparovček, ki ne porabi več kot 4l na kilometer, potem pa bi vgradil še plinski pogon, ali pa bi že v začetku kupil hibridni avto, tako da končna poraba ne bi bila večja kot 3l na kilometer.
Naslednja faza bi bila promocija, nekako te ljudje pač morajo opaziti ter se te zapomniti. To bi bilo najlažje tako da bi na avto napisal porabo, ga precej prelepil, ter za začetek dal nizke cene, toliko da se te zapomnijo, potem pa ceno počasi zvišuješ, pa ne preveč, da stalnih strank ne odvrneš.
Še ena izmed dobrih možnosti je ta, da se mogoče s kakšnim letališčem ali kakšno firmo dogovoriš, da te priporočijo, oziroma kupiš kakšen oglas na njihovem prostoru.
Čez par mesecev pa je dovolj tudi če imaš po 4 vožnje na dan, ter če z eno vožnjo zaslužiš 15€, je čisto dovolj za normalno preživetje.

Mislim, da se še zmeraj da tudi v tem poslu uspeti, samo iznajdljiv moraš biti.