Z otroško opremo bogato založena spletna prodajalna malizakladi.si

Posted on 17 julija, 2021 in Razno | Komentarji so izklopljeni za Z otroško opremo bogato založena spletna prodajalna malizakladi.si

Če smo nekdaj oblačila, obutev in drugo opremo za novorojenčke kupovali po velikih trgovskih centrih ali pa celo kje v tujini in pri tem izgubili kar nekaj energije, časa, nenazadnje pa tudi denarja, dandanes lahko takšne izdelke naročamo kar na daljavo. Na spletu so namreč na voljo odlične spletne prodajalne, ki so odlično založne s kakovostno pa tudi cenovno dostopno opremo za naše male junake. Ena od takšnih spletnih prodajaln je tudi malizakladi.si. Velika verjetnost je, da ste v omenjeni prodajalni že kdaj kupovali in da ste bili nad izdelki več kot navdušeni.

A še preden se odpravite v bogato založeno prodajalno malizakladi.si, si najprej pripravite temeljit seznam opreme. Če ga namreč ne boste imeli pri roki, vas bo najverjetneje zamikalo, da bi v prodajalni kupili prav vse.

Kaj vse vam ponuja malizakladi.si?

Spletna prodajalna malizakladi.si se vam bo zdela simpatična že, ko boste vstopili na njeno vstopno stran. Na njej si boste lahko ogledali kategorije izdelkov. Na voljo so vam otroški vozički, avtosedeži, igrače, oblačila, izdelki za potepanje, nego, za mamice in še bi lahko naštevali. Vsi izdelki so izjemno kakovostni, saj so nastali pod okriljem priznanih blagovnih znamk oziroma proizvajalcev.

Otroška oprema, pripomočki in igrače za vsakogar.

Odlična novica je tudi ta, da so izdelki cenovno povsem dostopni in da lahko dobite celotno opremo za svojega malčka na enem mestu.

Nakupu otroškega vozička boste najverjetneje namenili največ pozornosti

Velika verjetnost je, da boste nakupu vozička za vašega dojenčka namenili največ časa. Pestra izbira vozičkov vas čaka v malizakladi.si. Na voljo so takšni, ki so posebej namenjeni za vožnjo po mestu, pa tudi takšni, ki so primernejši za nekoliko bolj razgibane terene.

Izbirate lahko med vozički za enega ali dva otroka, v kompletu s košaro za novorojenčka. Dobra izbira so tudi takšni, ki že vključujejo lupinico ali pa Isofix bazo. Najpomembneje pa je, da za vašega malčka izberete takšen voziček, ki bo tudi vam všeč, da boste ob njegovi pogosti uporabi res uživali.

Odlično zasnovani izdelki za potepanje

Ne nazadnje pa vam spletna prodajalna malizakladi.si ponuja še izjemno veliko in pestro paleto izdelkov, ki so namenjeni zlasti potepanju. Za potep z mamico in očkom je na voljo nosilka, za prve družinske počitnice prenosna otroška posteljica in prenosni gugalnik, za kolesarski izlet pa vam je na voljo otroški kolesarski sedež. Za prvo otroško samostojno potepanje pa se priporoča nakup tricikla, poganjalca, skiroja, kolesa, rolke, rolerjev ali pa kotalk.

Plastelin je odlična igrača za malčka po drugem letu starosti

Posted on 7 novembra, 2020 in Razno | Komentarji so izklopljeni za Plastelin je odlična igrača za malčka po drugem letu starosti

Vaši otroci si slej ko prej zaželijo igre. Ko je otrok še mlajši, mu igro v večji meri omogočajo starši oziroma njegovi skrbniki. Kasneje se otrok igra v vrtcu, šoli, na igrišču, pri prijateljih, babici in dedku ter še kje. Najpomembneje pa je, da ima pri sebi igračo, ki mu pomaga pri razvijanju kreativnosti in drugih vrst sposobnosti. Izbira prave igrače je torej izjemno pomemben dejavnik.

Pri izbiri otroške igrače oziroma s sredstva, s katerim se bo igral malček, je treba paziti tudi na to, za katera leta je igrača primerna. Inteligentni oz. pametni plastelin je na primer vrsta igrače, ki jo malčki lahko v roke brez skrbi primejo že po drugem letu starosti.

Za uporabo plastelina otrok potrebuje le bogato domišljijo

Plastelin je torej odlična izbira igrače za otroke, ki so stari več kot dve leti. V tem času namreč otrok oralno fazo praviloma že preraste, zato ni bojazni, da bi lahko pojedel večje količine takšne mase.  Otrok za igro z njim potrebuje le veliko mero bogate domišljije.

Sicer pa otroku pri igranju s plastelinom v mlajšem obdobju lahko pomagate kar sami. Narekujte mu, kaj naj z njim naredi in česa ne sme početi. Na primeren način mu povejte, da se igrač ne meče po tleh, naj si jih ne tlači v usta ali lepi v lase.

Otrok bo pri izdelovanju figuric iz plastelina zagotovo še bolj užival, če mu boste ponudili čim več barvite mase.

Izdelovanje figuric iz plastelina

Ko je otrok starejši od dveh let, so njegove motorične sposobnosti že bistveno bolj razvite. Posledično lahko iz plastelina izdeluje prepoznavne figurice, pri tem pa mu takšne igrače omogočajo veliko mero zabave in užitka.

A še preden otrok iz plastelina prične izdelovati zanimive figure, dobro poskrbite za podlago, kjer bo ustvarjal. Ta naj bo gladka, pokrijte pa jo s plastičnim prtom. Ker le-ta ne škoduje lesu, steklu, marmorju, plastiki, je čiščenje takšnega materiala preprosto in hitro.

Barvita masa plastelina in kup modelčkov

Otrok bo pri izdelovanju figuric iz plastelina zagotovo še bolj užival, če mu boste ponudili čim več barvite mase ter ustrezne in zabavne modelčke. Za ustvarjanje mu namenite približno vsaj 400 gramov same mase.

Kakovosten in otroškemu zdravju povsem neškodljiv plastelin vam je na voljo v vseh prodajalnah z otroškimi igračami. Naročite ga lahko tudi v tovrstnih spletnih prodajalnah, kjer so cene še ugodnejše, izbira pa pogosto še pestrejša. Na spletu boste prav tako dobili veliko dobrih in praktičnih zamisli oziroma idej za izdelavo figuric iz plastelina. Otroka lahko naučite izdelati kaj prav posebnega.

Bugaboo je sinonim za vrhunske otroške vozičke

Posted on 16 junija, 2020 in Razno | Komentarji so izklopljeni za Bugaboo je sinonim za vrhunske otroške vozičke

Izbira opreme za novorojenčka mora biti tehtna in dobro premišljena. Najbolje je, da si vnaprej pripravite seznam. Nanj zapišite, vse, kar za malčka nujno potrebujete. Obenem si naredite še seznam manj pomembnih pripomočkov oziroma dodatkov, ki mu jih boste morda privoščili kasneje.

Med obvezno opremo za novorojenčka vsekakor sodi otroški voziček. Ena od možnosti je, da vam voziček kdo podari. Ponavadi pa si kupimo rabljenega ali pa povsem novega. Sodobno zasnovani vozički uveljavljenih proizvajalcev so narejeni vrhunsko. Med najbolj priznanimi proizvajalci otroških vozičkov pa je zagotovo Bugaboo.

Moderni in privlačni vozički Bugaboo

Ko se boste osredotočali na dobre proizvajalce otroške opreme, nikakor ne smete izpustiti proizvajalca  Bugaboo. Ko se boste usmerili nanj, boste ugotovili, da ponuja zelo širok nabor vozičkov za malčke. Izjemno priljubljeni in praktični vozički so tisti, ki vam ponujajo več kosov opreme v enem izdelku. Na trgu boste takšen izdelek našli pod imenom otroški vozički 2 v 1 ali otroški vozički 3 v 1.

Z nakupom otroškega vozička Bugaboo 2 ali 3 v 1 si boste obenem omogočili še vrhunsko zasnovan avto sedež za malčka pa tudi lupinico.

Vrhunski otroški vozički

Z uporabo Bugaboo vozička boste kos vsem oviram na poti

Nad vozički Bugaboo so izjemno navdušeni tudi zahtevnejši kupci. Vozički uveljavljenega proizvajalca so zasnovani do potankosti. Proizvajalec veliko pozornosti namenja tudi samim kolesom vozička. Ta vam omogočajo, da lahko na sprehodu premagujete tudi zahtevnejše ovire, na primer peščene.

Za voziček Bugaboo je značilno, da vam ponuja tudi izjemno moden izgled in praktičen dizajn v enem paketu. Voziček je zasnovan tako, da ga lahko uporabljate od otrokovega rojstva naprej pa vse tja do treh let. Njegova zasnova je kompaktna, preprosta za zlaganje, prenašanje in ne nazadnje tudi za vzdrževanje.

Cenovno dostopni vozički Bugaboo

Na trgu so vozički Bugaboo označeni kot sinonim za vrhunske otroške vozičke. To vsekakor pomeni tudi nekoliko večjo ceno. A nakup takšne otroške opreme se zagotovo splača. Cena vozička pa je sicer v veliki meri odvisna tudi od samega mesta nakupa.

V spletni prodajalni z otroško opremo si lahko voziček Bugaboo kupite po dostopnejši ceni. Verjetno boste naleteli tudi na kakšno prav posebno akcijsko ponudbo. Najbolje bo, da preverite trenutno stanje v prodajalni in zagotovo vam ne uide kakovostna izbira vozička za vašega novorojenčka. Ker vam proizvajalec ponuja kar nekaj modelov, si vzemite dovolj časa za celotni pregled. Če se vam bo ob tem porodilo kakršno koli vprašanje, pa se s ponudnikom lahko povežete preko spletne pošte ali pa telefonskega pogovora.

Igrače za otroke učijo skozi igro

Posted on 10 septembra, 2019 in Produkti, Razno | Komentarji so izklopljeni za Igrače za otroke učijo skozi igro

21. stoletje je priča ogromnim spremembam na vseh področjih življenja in tudi v razmišljanju in vedenju vseh ljudi. Vse postaja hkrati kompleksnejše in preprosto. Preprostost je posledica velike izbire in količine informacij, do katerih se zlahka dostopa. Tako bodo starši izvedeli, da so otroške igrače zelo pomembne za zdrav razvoj njihovega naraščaja. Niso namenjene le zabavi in kratkočasenju. Morda je glavni razlog, zakaj so igrače za otroke nujne ta, da omogočajo učinkovito in neprisiljeno učenje skozi igro. Ko se igrajo, si poleg izmišljujejo razne zaplete in razplete. Kakovostne igrače za otroke jim nato pomagajo reševati razne situacije. Naučijo se, kako se soočiti s težavo in jo rešiti.

otroške igrače

Igrače za otroke z bogato domišljijo

Poleg tega jim otroške igrače pomagajo razvijati domišljijo in imitirati dogajanje ter odnose med osebami. Brez igrače za otroke tako učenje ne bi bilo lahkotno in polno domišljije. Najmlajši se vsak dan učijo, a na drugačen način kot tisti malo večji, ki so se že srečali s šolsko klopjo. Do šole je učenje neprisilno in veliko bolj zabavno. Seveda je lahko takšno, le če se starši znajdejo in priskrbijo prave pripomočke, igrače za otroke. Kupiti jih morajo nadvse skrbno. Paziti je treba, da so igrače za otroke primerne glede na starost. Nato morajo biti varne v tem pogledu, da ne vsebujejo snovi, ki bi lahko škodovale njegovemu zdravju.

Igrače za otroke spodbujajo njihov razvoj

Mama in oče naj razmislita, kako vse bi lahko porabil igrače za otroke je namreč nujno, da jih imajo na voljo raznolike predmete za igranje. Ti so lahko tudi didaktični. Posebna vrsta so didaktične igrače za otroke. Te so prav izdelane z namenom, da spodbujajo učenje in željo po njem. Mladim pomagajo razviti določene veščine. Mogoče je tudi, da jih učijo o točno določeni stvari. Danes obstaja veliko podjetij, ki se ukvarjajo prav s tem, da so predmeti za igranje raznoliki in koristni ter kakovostni. Kriteriji za kvaliteto pa so visoki. Kvalitetni izdelki morajo omogočati njihov zdrav razvoj, s tem da spodbujajo radovednost, izvirnost in ustvarjalnost.

Kako kompleksne so lahko sestavljanke

Posted on 9 julija, 2013 in Posel | Komentarji so izklopljeni za Kako kompleksne so lahko sestavljanke

Sestavljanke spadajo med igre, ki jih poznajo skorajda povsod po svetu. Njihova priljubljenost izpričuje dejstvo, da gre za eno izmed najbolj zabavnih iger, ki jih je človeštvo kadarkoli odkrilo. Številne igre in igrače se zamenjajo in pridejo nove, na stare pa se kmalu zatem povsem pozabi, sestavljanke pa so prisotne že tisočletja in vse kaže na to, da se bodo z njimi zabavali mladi in stari še mnogo časa v prihodnosti. Osnovna poanta sestavljanke je v tem, da se najprej ustvari sliko, nato pa se to sliko razreže na številne manjše kose, ki so med seboj različni. Vsak kos sestavljanke predstavlja en del celotne slike.
Težavnost sestavljanke se lahko stopnjuje na dva načina. Prvi način je, da se sliko razreže na tisoče manjših kosov. Tudi v Sloveniji lahko v trgovinah kupimo takšne sestavljanke, ki jih rešimo takrat, ko skupaj zložimo deset ali več tisoč koščkov sestavljanke. Na tak način si lahko zagotovimo tedne in tedne zabave. Za tako velike sestavljanke je potrebno v stanovanju rezervirati celotno mizo ali pa kakšno večjo površino ob steni, kjer se sestavljanke ne bodo zadevale. Veliko ljudi uporablja tako kompleksne sestavljanke kot način sproščanja. Nekateri se sproščajo tako, da počivajo na fotelju in gledajo televizijo ali pa berejo lahkotno čtivo, mnogim pa ustreza takšen počitek, ki zahteva aktivacijo možganskih celic. Rekli smo, da obstajata dva načina, s katerim se povečuje zahtevnost sestavljanke. Drugi je ta, da se za motiv ali sliko uporabi kakšno izjemno kompleksno stvar. Več kot ima slika sestavljanke detajlov, težje jo bo sestaviti. Najtežje pa so tiste sestavljanke, ki gradijo na sliki z optičnimi iluzijami. Optične iluzije nastajajo zaradi spremembe perspektive gledalca v prostoru. Med samim sestavljanjem takšne sestavljanke, pa je izjemno težko doseči perspektivo, ki pomaga razbrati motiv. Na takšen način je postopek sestavljanja sestavljanke izjemno otežen in je namenjen posameznikom z izjemnim potrpljenjem.

Sestavljanke spadajo med igre, ki jih poznajo skorajda povsod po svetu. Njihova priljubljenost izpričuje dejstvo, da gre za eno izmed najbolj zabavnih iger, ki jih je človeštvo kadarkoli odkrilo. Številne igre in igrače se zamenjajo in pridejo nove, na stare pa se kmalu zatem povsem pozabi, sestavljanke pa so prisotne že tisočletja in vse kaže na to, da se bodo z njimi zabavali mladi in stari še mnogo časa v prihodnosti. Osnovna poanta sestavljanke je v tem, da se najprej ustvari sliko, nato pa se to sliko razreže na številne manjše kose, ki so med seboj različni. Vsak kos sestavljanke predstavlja en del celotne slike. Read the rest of this entry »

Leseni vlakci

Posted on 17 junija, 2010 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Leseni vlakci

Se še spomnite, kako ste se v vašem otroštvu igrali z lesenimi vlakci? Bi radi, da tudi vaš otrok spozna čare te naravne igrače ter ob njej uživa ure in ure? Otroška trgovina chebeltza.com ponuja dobro izbiro lesenih vlakov, ki bodo vašega otroka očarali in popeljali v čudovit svet lokomotiv, vagonov ter tirnic.

Moj prvi vlakec
Moj prvi vlakec je majhen set, ki je primeren za otroka, ki do sedaj še ni spoznal sveta lesenih vlakcev. Ta lep in kvaliteten lesen vlak je kompatibilen z drugimi lesenimi vlakci in je zato lahko osnova, ki jo je nato možno nadgraditi z drugimi seti istega ali drugih proizvajalcev. Set Moj prvi vlakec sestavlja lokomotiva z dvema vagonoma, ki se nanjo pripnejo s pomočjo magneta. V setu so prav tako še tri hišice, tri drevesa ter krožna proga. Read the rest of this entry »

Nova otroška trgovina na spletu

Posted on 26 julija, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Nova otroška trgovina na spletu

chebeltza.com - otroška trgovina

chebeltza.com – otroška trgovina

Otroška trgovina chebeltza.com je spletna trgovina, kjer boste našli izdelke za vašega otroka, ki niso naprodaj ravno za vsakim vogalom. Trenutno je najpomebnejša blagovna znamka Zoobie Pets, saj smo postali exkluzivni zastopnik za Slovenijo. Njigove plišaste igrače 3 v 1 so izjemno zanimive in kakovostne.

Tudi ostala ponudba je zelo zanimiva – taki so naprimer ročno pobaravani otroški čevlji Monkey Toes, ki so v Ameriki pravi prodajni hit, prav tako pa zelo zanimiva ponudba vrhunskih lesenih igrač nemškega proizvajalca Selecta.

Sestavljiva vozila MOOV

Novost v otroški trgovini chebeltza.com predstavlja modularni sistem MOOV, nizozemskega proizvajalca Berg Toys. To je izjemno inovativen in zanimiv sistem, kjer si lahko otroci (ob majhni pomoči staršev) brez kakršnegakoli orodja sestavijo svoj poganjalec, skiro ali kart.