Tudi vi lahko zmagate v iskalnikih!

Posted on 27 aprila, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Tudi vi lahko zmagate v iskalnikih!

Iskalniki so danes glavni vir informacij na spletu. V glavi imamo le nekaj spletnih strani, katerih naslov lahko neposredno vpišemo v naš brskalnik. Za vse ostalo se najprej obrnemo kar na google. Poguglaj to in poguglaj tisto, je postala že stalna fraza, nihče ne reče, naj ponajdijaj (poišči v iskalniku najdi press) kak se reče temu.

Google tako predstavlja tudi najpomembnejši vir obiskovalcev na vašo spletno stran. Večina spletnih strani, ki so pravilno pripravljene, lahko dobiva okoli 75% obiskovalcev iz iskalnika Google. Read the rest of this entry »

Izdelava spletnih strani

Posted on 17 februarja, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izdelava spletnih strani

Ste lastnik kakšnega podjetja? Želite svoje podjetje promovirati preko spleta a ne veste kako? Zanesite se na nas, saj je izdelava spletnih strani tisto v čemer smo najboljši!

Vsi se še kako dobro zavedamo, da v sodobnem času vse bolj na pomenu pridobiva tehnologija in multimedija. Internet je danes nujno zlo, ki je zasvojilo tako mlado kot tudi staro prebivalstvo našega planeta. Zato je kakovostna izdelava spletnih strani še kako pomembna. S pomočjo spletnih strani lahko podjetja oglašujejo svojo dejavnost in nenazadnje promovirajo tudi sama sebe in morebitno lastno blagovno znamko. Read the rest of this entry »

Zastonj članki

Posted on 22 novembra, 2010 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Zastonj članki

Za SEO oziroma po slovensko optimizacijo spletne strani, je zelo pomembno da imate na čimvečih spletnih straneh tudi povezavo do vaše domače strani. To se lahko dobi tudi tako, da se piše razne članke in se jih na straneh, namenjenih prav temu, objavlja skupaj s povezavo do vaše strani. Prav taka spletna stran je tudi ta na kateri berete ta članek.

Da pa stran ne bo samevala, lahko članke objavite tudi v direktoriju člankov, http://www.zastonjobjave.com/. Preprostno napišete, počakate kakšen dan ali dva in članek je že objavljen na spletni strani!

Izkoristite dokler je še zastonj 🙂