Mizarstvo Jereb: notranja vrata po vaši meri

Posted on 10 marca, 2013 in Vzdrževanje doma | Komentarji so izklopljeni za Mizarstvo Jereb: notranja vrata po vaši meri

Je tudi pri vas že čas za nova notranja vrata? Ponudba na trgu je zares široka in bogata, vendar pa kar in kar ne najdete pravih notranjih vrat po vašem okusu? Če se soočate s takšnimi in drugačnimi težavami glede izbire in nakupa notranjih vrat, potem je verjetno za vas najboljša rešitev, da si zagotovite notranja vrata po vaših merah, željah in potrebah.

Mizarstvo Jereb se že vrsto let ukvarja z izdelavo notranjih vrat. Podjetje vam nudi kakovostno izdelavo notranjih vrat po meri, brezplačne izmere in strokovno svetovanje na objektu, izpolnjevanje dogovorjenih rokov dobave, poleg tega pa poskrbi tudi za dostavo, detomontažo, odvoz starih vrat in seveda montažo novih. Pri svojem delu ekipa uporablja naravne materiale, obliko in barvo ter druge lastnosti notranjih vrat pa bodo prilagodili vašim meram in željam.

Lahko izbirate tudi med več vrstami notranjih vrat, kot so furnirana, masivna, steklena notranja vrata z lesenim podbojem, enokrilna in dvokrilna vrata ter notranja vrata z nadsvetlobo in stransko svetlobo. Če želite, pa se lahko odločite tudi za predelne stene, drsna vrata ali pa sklopna vrata. Odločitev je seveda popolnoma vaša, vsekakor pa bodo notranja vrata po meri narejena strokovno in kvalitetno.

Ker gre za naročilo notranjih vrat po meri, vam spletna stran omenjenega podjetja ne bo prikazala cenika. Vendar pa vam podjetje, glede na vaše povpraševanje, izdela informativno ponudbo, več pa na povezavi: notranja vrata cene. Tako lahko preko interneta pošljete podjetju podatke za točen predračun in kmalu boste dobili povratno informacijo o ceni. Katere podatke potrebujete za predračun, pa si oglejte kar na spletni strani.

Izdelki iz lesa za vaš dom

Posted on 27 januarja, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izdelki iz lesa za vaš dom

Les večin ljudi še vedno vidi kot najbolj naraven in hkrati najbolj topel material, ki ga lahko uporabite v vašem domu. Tako uporabljamo še vedno večino pohištva iz lesa, ne glede na to, da so drugi materiali bolj primerni za obdelavo ali pa je predelava in izdelava iz njih cenejša. Kljub vsemu pa les ni vedno enak lesu, zato je vedno pametna izbira poiskati mizarja, ki stvar naredi za vas. Res je sicer, da so lahko izdelki iz Ikea prodajalne nekoliko cenejši, vendar je ponavadi les, ki ga uporabijo v teh izdelkih nižje kvalitete, ali pač ni pravi les, ampak je narejen izdelek iz t.i. prešanega lesa.

Vsekakor lahko mizar, ki vam izdelek naredi, poskrbi za to, da se bo izdelek najbolje izkazal in pokazal v vašem domu. Vhodna vrata morajo biti narejena iz kvalitetnega lesa, ki bo, med drugim, varoval vaš dom, na drugi strani pa bo predstavil vaše stanovanje ali hišo v pozitivni luči. Enako velja za notranja vrata, ki lahko, če so pravilno izbrana, dajo poseben ton vašemu stanovanju in vašim sobam.

Mizar pa vam lahko vedno naredi izdelke po meri, kar je posebej pomembno za pohištvo, ki se bo tako popolnoma prilegalo vašemu stanovanju. Kuhinje po meri so vedno bolj popularne, saj je ravno v sestavu pohištva v kuhinji pogosto težavva v tem, da tukaj nekaj manjka in je tam nekaj odveč. Kuhinja, ki jo je mizar naredil po vaših merah pa se bo popolnoma prilegala vašim stenam in prostoru, ki ga imate v kuhinji.