Fotografiranje lepih trenutkov

Posted on 18 februarja, 2015 in Posel | Komentarji so izklopljeni za Fotografiranje lepih trenutkov

Skozi življenje si naberemo kar nekaj lepih trenutkov, seveda se jih radi spominjamo, a tudi spomini sčasoma utonejo v pozabo. Najlažje je, če lepe dogodke ovekovečimo s fotografijo ali pa video posnetkom. Napredki tehnologije v današnjih časih omogočajo, da si lahko kamero ali pa fotoaparat lasti prav vsak, saj  jih lahko dobite že za 100€ ali več. Vrhunske kvalitete tu zagotovo ni pričakovati, a vseeno bolje kot nič. Iz tega hobija pa lahko zraste tudi nekaj več in sicer ste lahko za kvalitetno obdelavo slik in video posnetkov tudi plačani. Poročna fotografija je samo en primer, a o tem malce kasneje.

Vsekakor je fotografiranje zanimivo zaradi tega, ker kvaliteta fotografije ni odvisna od kvalitete našega fotoaparata, temveč od našega znanja in pa smisla za fotografijo. Tu ni velikih razlik med tistim, ki ima opremo za 5000 ali pa tistim, ki ima opremo za 500€, slednji lahko z malce truda posname precej boljšo fotografijo, seveda, če ima dovolj znanja.

Pa se vrnimo k poročni fotografiji, tu vam zares polagam na srce, da izberete takega fotografa, ki ima dovolj izkušenj, tudi če bo cena nekaj sto evrov višja. Mnogi zaročenci se v želji po prihranku zatekajo k čim cenejšim opcijam vendar je dejstvo, da ni vsak poročni fotograf tudi dober fotograf in časa se ne da zavrteti nazaj, ko je enkrat prepozno. Veliko fotografov v ceno vključuje tudi obdelavo fotografij in pa izdelavo albuma s slikami, tako, da celotna storitev v končni fazi sploh ni tako draga.

Fotografiranje FotoArt

Posted on 3 junija, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Fotografiranje FotoArt

Podjetje FotoArt se ukvarja s fotografiranjem in računalniškim svetovanjem.
Fotografija je naša glavna dejavnost. Ponujamo vse zvrsti fotografije od fotografiranja za dokumente, preko pokrivanja vseh dogodkov, tja do studijske fotografije.
Seveda vam vse fotografije lično pripravimo za ogled. Mnogi se odločijo za fotoknjige, ki vam jih unikatno postavimo. Read the rest of this entry »