Kaj je intuicija?

Intuicija po definiciji pomeni takojšnjo in instinktivno zaznavo resnice; neposredno razumevanje brez razmišljanja. Intuicija je eno najglobljih stanj zavedanja. To ni ne čustveno ne miselno stanje. Intuicija gre čez to. Intuiciji včasih pravimo tudi šesti čut in tega ima prav vsak od nas. Ko sledimo svoji intuiciji življenje poteka usklajeno, ko pa ji ne zaupamo se v naša življenja prikradejo problemi in težave.
Z intuicijo razumemo prepoznavanje naravnih energij, njihovo delovanje in zakonitosti. Z intuicijo komuniciramo z Vesoljem, kjer je vse zapisano. Zato je vedeževanje branje vaše usode s strani vedeževalca. Usoda naj bi bila že zapisana in jo je nemogoče spreminjati.

Vedeževanje in intuicija sta močno povezana. Kar nam Vesolje sporoča mora vedeževalec prebrati na pravilen način. Človek lahko razvije intuicijo, vendar pa je ta postopek dolgotrajen. Ciljno dejanje intuicije je, da posameznik zazna signale, ki jih Vesolje pošilja. In tako je intuicija neke vrste vedeževanje prihodnosti, ki je že zapisana.

V človeški naravi je, da nas zanima, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Zato ljudje pogosto s pomočjo raznoraznih stvari stimulirajo intuicijo in odpirajo kanale, po katerih tečejo informacije. Tako vedeževalci uporabljajo za vedeževanje karte, školjke, sveče in podobno. Vedeževanje torej pomeni razumevanje tako ali drugače pridobljenih informacij, ki nam jih pošilja Vesolje.

Izkoriščanje vedeževanja

V zadnjih letih je vedeževanje prisotno na vsakem koraku. Vedno več je TV oddaj, ponudbe na internetu, v časopisih in ostalih medijih. To seveda ni nič slabega, vendar pa se ob tem pojavlja tudi vedno več ljudi, ki vidijo vedeževanje kot vir zaslužka in ob tem izkoriščajo nemoč ljudi, ki se v upanju na pomoč obračajo na njih. Vedeževanje ljudem lahko pomaga do lažjih odločitev. Raznorazni vedeževalci, ki pa vedeževanje izkoriščajo v svojo korist, ljudem lahko povzročijo le še več škode. Vendar pa nam je v današnjem času dan tudi internet. In to je orodje, kjer se lahko vse tako imenovane prevarantske vedeževalce izpostavi in se jim onemogoči nadaljnje izkoriščanje ljudi.