V poletnih mesecih je vsako oblačilo na koži odveč, zato ženske rade posegajo po oblekah, ki so lahko kratke ali dolge. Ogledali si bomo nekaj primerov oblek, ki bi jih morala imeti v garderobi vsaka ženska.

  • Maksi obleka

Gre za enostavno obleko, ki sega do tal in je poletni hit, saj je primerna za svečane priložnosti, kot tudi za potep po mestu z nizkimi sandali. Za poletne dni izberite maksi obleko v živih barvah in z zanimivimi potiski. Visoke in vitke ženske lahko nosijo ozko maksi obleko, ki sega do tal in poudarja linijo telesa, ženske z oblinami pa se odločite za obleko, ki ni oprijeta ter prosto pada in je brez naramnic.

  • Zapeljiva obleka

Kratka obleka zapeljivega videza je primerna za večerne izhode po mestu, kjer boste zagotovo v središču pozornosti. Izbirate lahko med drznimi barvami in ogromno različnimi potiski ter jih kombinirate z visokimi petami.

  • Kratka bela obleka

Kratka obleka bele barve je nujna za vsako žensko. Bela je barva, ki se k zagoreli koži lepo poda. Kombinirate jo lahko z neon modnimi dodatki, za večerne izhode pa z opaznim nakitom ter opaznimi čevlji. Kratka obleka je primerna za vse poletne aktivnosti in tudi za službeni čas.

Ponudbo kratkih oblekic si lahko ogledate tu.

Spalne srajce

Saj poznate tisto, ko se po dolgem in utrujajočem dnevu želite le še zvrniti v posteljo v najbolj udobni spalni srajci in vsaj za nekaj ur pozabiti na vsakdanjik ter se potopiti v sladke sanje. Odenite se v svileno spalno srajco in presenetite svojega dragega, ali pa izberite ljubko spalno srajco šampanj barve, ki ustvari romantičen, a eleganten videz.