Archive for the ‘Šport’ Category

Partypoker sports je sinonim za zabavo

Posted on 20 julija, 2021 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Partypoker sports je sinonim za zabavo

Radi polagate stave s svojimi prijatelji, pa niste preveč digitalno podkovani? Potem ste na pravem mestu, saj partypoker sports predstavlja enostaven način za igranje in stavljenje prek spleta. Več o delovanju sistema partypoker sports si lahko preberete na naslednji povezavi: https://www.sportne-stavnice.com/partypoker-sports. Velika prednost virtualne stavnice je tudi možnost uporabe preko telefona in aplikacije. Na voljo je več jezikov, slovenska verzija je v izdelavi, zato predlagamo, da uporabite angleški jezik. Denar lahko varno naložite preko paysafe kartice, Skrill ali Neteller denarnice ali ostalih plačilnih sredstev. Vendar pozor! Za vstop na virtualna igralniška tla morate uporabiti alternativno povezavo.

Poker v družbi.

Uživajte v bogatem naboru stavnih možnosti

Se navdušujete nad različnimi športi? Virtualna športna stavnica je namenjena vsem, ki želite razbiti monotone dneve doma ali si popestriti spremljanje športnih dogodkov v živo. Nogomet, košarka, hokej in vrsta ostalih športov čakajo na vašo napoved izida. Če športno dogajanje zares dobro poznate, je partypoker sports dobra priložnost za vas, da s svojim znanjem tudi nekaj zaslužite. Kot pove že ime samo, je glavni paradni konj spletnega mesta poker. Pri registraciji boste vsi novi uporabniki prejeli bonus 30 €, ki ga lahko unovčite tekom igre. Ste vedno sanjali, da bi sodelovali na poker turnirju? Sedaj imate to možnost, pri tem pa lahko tudi dobro zaslužite!

Partypoker sports priljubljen tudi v Sloveniji

Tudi v casinoju so možnosti za zaslužek neskončne. Kaj porečete na hiter Jackpot avtomat ali divjo igro rulete? Pokažite svoje spretnosti in se pridružite igranju blackjacka ali videopokra, ki ga lahko igrate na kar 12 mizah hkrati. Registracija potek hitro in enostavno. Ko se boste v sistem prijavili, ne pozabite na verifikacijo, saj brez nje pologi in dvigi ne bodo mogoči. Zakaj torej izbrati partypoker sports? V prvi vrsti platforma upošteva vsa načela dobre uporabniške izkušnje, prav tako je stran izredno pregledna in ima identične kvote kot Bwin. Zaigrajte svojo prvo igro že danes ali položite stavo po svoji izbiri.

Katera vrsta motornega olja je najustreznejša za vaš avtomobil

Posted on 18 junija, 2021 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Katera vrsta motornega olja je najustreznejša za vaš avtomobil

Veste, kako lahko preverite, katero avtomobilsko olje je primerno za motor vašega vozila? Menite, da je povsem dovolj, če pri izbiri upoštevate le priporočila proizvajalca vozila? Pri nakupu motornega olja za vaš avto se je vsekakor najbolje posvetovati z navodili proizvajalca. Če priporočnik navaja več različic olja, naj se izbira predvsem nanaša na delovne pogoje pa tudi na samo podnebje.

Avtomobilska motorna olja se torej izbirajo zlasti glede na pogoje uporabe. Takšni pogoji praviloma ločujejo med normalno in zahtevnejšo vožnjo. V težjih delovnih pogojih je z vidika kakovosti mazanja najbolje vzdrževati nižjo viskoznost.

Read the rest of this entry »

Hiter in ugoden nakup sup deske ter ustreznega vesla za sup

Posted on 4 avgusta, 2020 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Hiter in ugoden nakup sup deske ter ustreznega vesla za sup

V zadnjih letih je eden izmed priljubljenih športov zagotovo tudi supanje. Supanje je odlična aktivnost za tople dni, kjer potrebujete bolj ali manj le sup in veslo. V kolikor ne veste točno, kako bi med poletjem poskrbeli za neko športno rekreativno aktivnost, vam svetujem, da med drugim razmislite, ali bi bilo morda supanje nekaj za vas.

Za vse ljubitelje supanja priporočam, da si ogledajo spletno stran podjetja Bananaway, saj gre za podjetje, ki na enem mestu nudi prav vse, kar potrebujete za supanje. Na omenjeni spletni strani boste namreč našli:

  • Izposojo, test, popravila in nakup razne sup opreme
  • Izlete in potovanja za sup doživetja
  • Tečaji supanja
  • Supanje za podjetja
  • Zemljevid lokacij
  • Darilne bone in podobno.

Bananaway je specializirana trgovina za supanje, ki vam med drugim omogoča hiter in pa tudi ugoden nakup vsega, od sup deske, do vesla za sup in druge opreme, ki bi jo potrebovali v namen supanja. Ponudba storitev in tudi artiklov je na omenjeni spletni strani široka, osebje podjetja pa je tisto, ki vam bo vsekakor pomagalo na poti do optimalnih storitev oziroma izdelkov za vas.

Supanje na vodi

Kaj torej storiti, če želite opraviti hiter in ugoden nakup sup deske in vesla za sup?

Najbolje, da obiščete omenjeno spletno stran in tam pričnete z brskanjem po ponudbi. V ponudbi boste našli različne sup deske in tudi ustrezna sup vesla. Na spletni strani boste našli tudi kategorijo, kako izbrati sup desko, lahko pa se seveda obrnete tudi na osebje podjetja, ki vam bo z veseljem pomagalo priti do optimalne sup deska in ustreznega sup vesla za vas.

Podjetje Bananaway vam nudi kvalitetne in praktične sup deske ter ustrezna vesla za sup po ugodnih cenah. Na spletni strani boste našli slike, cene in opise vseh sup desk in vesel v ponudbi, za kakšne dodatne informacije pa se lahko seveda kadarkoli obrnete na prodajalce. Ti vam bodo glede na svoje znanje in izkušnje znali priporočiti tisto, kar bi bilo najbolj ustrezno za vas glede na vaše želje in potrebe, ter seveda tudi glede na vaše znanje.

Poleg hitrega in ugodnega nakupa sup deske in vesla za sup pa lahko preko omenjenega podjetja pridete tudi do tečaja supanja, ki vam bo dal znanje supanja oziroma to znanje nadgradil ali pa si rezervirate izlet, na katerem boste uporabili svojo novo sup desko ali pa sup veslo. Ne odlašajte več in si tudi vi privoščite kar najbolj aktivne sup počitnice!

Tekaški copati za vse terene

Posted on 5 julija, 2020 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Tekaški copati za vse terene

Pri teku se običajno osredotočamo na urejeno podlago ali pa se usmerimo v naravo, kjer so poti bistveno manj predvidljive. To pomeni, da moramo glede na načrtovano pot izbrati tudi ustrezno obutev. Na srečo je tek med najbolj priljubljenimi rekreativnimi aktivnostmi, temu pa odgovarja tudi ponudba proizvajalcev športne opreme. Na voljo so tekaški copati, ki ustrezajo vsem mogočim terenom. Zelo široka je seveda ponudba cestnih copatov, ki morajo biti dobro prilagojeni trdi in ravni površini, na drugi strani pa imamo dokaj obsežno ponudbo copatov za tek v naravi, čeprav so ti v primerjavi s cestnimi na voljo v zelo okrnjenem obsegu. A pomembno je le to, da so tekaški copati na voljo za vsakogar, ki želi oditi na teren, ne glede na to, s kakšno podlago se bo srečal. Izbire je dovolj, izdelki pa so na voljo v vseh cenovnih razredih. Prav tako lahko brskamo po drugih lastnostih, ki odločajo o tem, kako ustrezni bodo za določenega uporabnika izbrani tekaški copati.

tekaški copati za vse terene

Tekaški copati s prilagojenimi lastnostmi

Tekaški copati se močno razlikujejo glede na to, kakšni podlagi so namenjeni. Cestni copati so praviloma bolj blaženi, saj morajo blažiti udarce in obremenitve ob teku na trdi in ravni površini. Tako razbremenijo sklepe in preprečijo poškodbe, do katerih rado pride pri teku po cesti. Tekaški copati za tek v naravi pri tem nimajo tako odgovorne naloge, pravzaprav je dobro, da je podplat nekoliko tanjši in manj blažen, tako da se stopalo lahko prilagodi neravnemu terenu in hitro odzove na površino. Je pa ključnega pomena to, da ponuja podplat dober oprijem na spolzkem terenu, kar pri cestnih copatih ni nikakršen problem. Pri teku v naravi naletimo na raznovrstne izzive, zato so tudi tekaški copati nekoliko bolj raznoliki in v nekoliko večji meri tudi specializirani za tak namen. Izberite si jih v Hervis spletni trgovini. 

Nepozabni skoki s padalom iz letališča Portorož

Posted on 21 maja, 2020 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Nepozabni skoki s padalom iz letališča Portorož

Portorož vas najverjetneje najprej asociira na morje, prelepo urejene plaže, nočno zabavo in še kaj. Po drugi strani pa nekatere adrenalina željne osebe poznajo to obmorsko mesto tudi po skokih s padalom.

Skoki s padalom z letališča Portorož so pri nas izjemno priljubljeni, zato je rezervacija nujna vnaprej. Opravite jo lahko kar preko spleta ali pa izbranega ponudnika pokličete po telefonu.

Napovedan prihod na letališče

Skoki s padalom z letališča Portorož in iz drugih letališč po Sloveniji, kjer se skoki lahko izvajajo, so praviloma vnaprej rezervirani oziroma napovedani. Prihod na letališče Portorož ter prijavo na tandemski skok boste morali opraviti vsaj pol ure pred samim skokom.

Inštruktor vam bo najprej dodelil posebne vrste kombinezona, čelado, rokavice in ne nazadnje še očala. Vsa oprema je vrhunska in najsodobneje zasnovana. Nato sledi priprava na skok v tandemu. Ta traja približno 10 minut. Inštruktor vam predstavi vso opremo ter vas nazorno seznani s postopki v letalu, pri odskoku z letala, položajem telesa v času prostega pada, kako upravljati s pedalom ter ne nazadnje še s tem, kakšen mora biti vajin položaj za najvarnejši pristanek.

Nepozabni skok s padalom

Opazovanje pokrajine in sproščen pogovor z inštruktorjem

Skoki s padalom z letališča Portorož navadno potekajo na višini 4200 metrov, po želji lahko tudi več. Letalo do takšne višine potrebuje približno 15 minut časa. V tem času lahko opazujete prelepo pokrajino ter se z izbranim inštruktorjem sproščeno pogovarjate.

Sledi skok v tandemu. Njegovo bistvo je adrenalin ob odskoku iz letala ter svoboda, ki jo doživljate ob prostem padu. Ta občutek vas bo minil ob odskoku, nadomestili ga boste z občutkom lebdenja ter čiste svobode pri 200 kilometrih na uro.

Let s padalom in po pristanku

Skoki s padalom z letališča Portorož so izjemno varna oblika adrenalinske dejavnosti, saj vas ves čas spremljajo usposobljeni inštruktorji. Skupaj z izbranim boste torej doživeli prosti pad, nato lebdenje, nato pa bo inštruktor na višini 1500 metrov odprl tudi padalo.  Od tega momenta dalje glasno šumenje in hitrost nadomesti povsem mirno jadranje skozi neskončen prostor.

V tem času vam bo inštruktor dovolil, da boste lahko prevzeli krmilne vrvice padala ter ob pomoči tandem inštruktorja vozili padalo do višine 300 metrov. Nato bo ves nadzor ponovno prevzel inštruktor ter bo poskrbel za popolnoma varen in mehak pristanek. Na trdih tleh vas bo v tistem hipu prevzel občutek neizmernega veselja.

Nekatera podjetja na koncu skoka s padalom svojim obiskovalcem za spomin dajo posebne diplome.

Bet at Home naj prežene osamljenost

Posted on 25 aprila, 2020 in Razno, Šport | Komentarji so izklopljeni za Bet at Home naj prežene osamljenost

Te dni je veliko ljudi na čakanju. Nekateri delajo in pri delu upoštevajo številne varnostne ukrepe. Med te spadajo nošenje mask, rokavic in varnostna razdalja. Če se posameznik, ki dela v takšnih pogojih, še vrača v prazen dom, so njegovi dnevi, tedni, meseci izjemno osamljeni. Po raziskavah je osamljenost bolj škodljiva, kot če bi pokazili petnajst cigaretov na dan. Da taka oseba ne postane depresivna ali da ne neha skrbeti zase, si mora najti nek hobi. Športni navdušenec stoodstotno pogreša športne tekme, ki so vse do nadaljnega odpovedane. Nekoliko drugačna zgodba pa je v Bet at Home. Lahko se zanese na stavnico, da mu ponudi želeno.

Bet at Home poživi dan in razpoloženje

Več kot štirje milijoni uporabnikov Bet at Home jamčijo, da je vreden vaše pozornosti. Zapolnite si dan z aktivnostmi, ki so vam pri srcu. Če ne poskrbite zase, vas bo v prihodnjih mesecih koronakriza izjemno prizadela. Lahko pusti trajne posledice. Najhujše lahko preprečite na preprost način. Telefon in računalnik izkoristite za komunikacijo s svojimi prijatelji. Resnično živi in del nečesa pa se boste počutili v stavnici Bet at Home. Tam vas čakajo športi, kot so nogomet, košarka, navadni in namizni tenis. V Bet at Home lahko stavite tudi na hokej, pikado in motoristične aktivnosti. Stran je tako pregledna, da vam jo bo v veselje uporabljati.

Stave

Bet at Home je uporabniku prijazen

Za nove uporabnike ima Bet at Home prav poseben razdelek. Na tem mestu je zapisano, da lahko stavite kot pravi profesionalec. Če upoštevate nasvete, ki jih tako prijazno nudi Bet at Home, lahko tudi kot začetnik stavite kot stari maček. Sveti so preprosti in logični, na voljo so odgovori na najpogostejša vprašanja. Povsem sveži igralci bodo tako dobili nujno pomoč, zato da se bodo lahko pametneje odločali. Pozorno branje pravil in upoštevanje ter skrbna analiza vas lahko hitro vodita do zmag. Zmaga bo poleg dobička prinesla tudi veliko mero več kot potrebne samozavesti in vam skrajšala ure.

Športne Garmin ure

Posted on 12 februarja, 2020 in Razno, Šport | Komentarji so izklopljeni za Športne Garmin ure

Športne ure so dokaj priljubljena izbira različnih športnikov, tudi rekreativcev, ki želijo imeti vse svoje aktivnosti povsem pod nadzorom. A trg je dokaj nasičen z različnimi opcijami, ki ponujajo zelo različne funkcionalnosti – na voljo so različne vrste ur, od raznih fitnes ur do pametnih ur in čisto pravih športnih ur. To pomeni, da se lahko hitro zmotimo pri izbiri, še posebej če iščemo kakšne ugodnejše ponudbe ali pa morda nismo tako zahtevni glede funkcionalnosti. A na tem področju se ne splača varčevati ali sklepati kompromisov – najboljše zadovoljstvo ponudijo napredne Garmin ure, ki se izkažejo za odlično investicijo. Omogočajo namreč bistveno več kot pametne ure ali kakšne osnovne športne ure. Garmin ure se dobro prilagajajo potrebam profesionalnih in rekreativnih športov, odgovarjajo zahtevam različnih športov in vsakdanjih aktivnosti, piko na i pa dodajo še druge funkcije, recimo spremljanje življenjskega sloga in spanca, predvajanje glasbe, navigacija … Tako so Garmin ure dejansko uporaben spremljevalec na vsaki poti, ne bodo le draga zanimivost, ki bo končala v predalu.

Športna ura Garmin

Pravilna uporaba Garmin ure

Glede na to, da so Garmin ure zelo vsestranske in ponujajo različne napredne funkcionalnosti, lahko le stežka orišemo pravilen način uporabe. Običajno se te ure uporabljajo pri športnih dejavnostih, pri katerih lahko natančno merimo različne podatke o aktivnosti. Tako recimo začnemo s sledenjem aktivnosti in spremljamo razdalje, hitrosti, višine, srčni utrip, temperaturo in podobne uporabne podatke. Garmin ure se odlično povezujejo z mobilnim telefonom ali računalnikom, tako da imamo nad treningom v vsakem trenutku zelo podroben pregled, prav tako lahko brez težav prilagajamo nastavitve. V končni fazi pa se Garmin ure odlično izkažejo tudi pri povsem vsakdanji uporabi, saj lahko še vedno spremljamo čas in tudi svojo aktivnost, predvajamo glasbo in uporabljamo celo funkcije pametnega telefona. Uro lahko močno vključimo v vsakdanje življenje in se navadimo na vse njene funkcionalnosti.

Na Bet365 lahko stavite kjer koli in kadar koli

Posted on 9 februarja, 2019 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Na Bet365 lahko stavite kjer koli in kadar koli

Stavnica Bet365 takoj prepriča s tem, da obljublja največ dogodkov in kvote, ki so najboljše. Športne stave so prav takšna vznemirljiva aktivnost, s katero se ukvarja vedno več ljudi. In ker vedno več ljudi uporablja svoj mobilni telefon skorajda pogosteje kot svoj osebni računalnik ali svoj prenosni računalnik, je tudi stavnica Bet365 ustvarila mobilno aplikacijo. Po trditvah na spletni strani https://www.sportni-portal.com/bet365 je prav ta stavnica najbolje obiskana. Ker stavnico Bet365 obišče največ ljudi, ki si želijo ogledati kak športni dogodek in staviti, so se potrudili, da prilagodijo stavnico tudi za mobilne telefone. Zakaj bi se omejili na stave le doma? Zdaj lahko v Bet365 stavite kjer koli!

največ se stavi na nogomet

Bet365 tudi kot mobilna aplikacija

Najnovejši pametni telefoni se ponašajo z velikimi zasloni, na katerih je gledanje vsebin udobno, večina operaterjev pa nudi odlično vezavo in prenos podatkov. Na svetu je veliko ljudi, od katerih ima vsak svoje želje in svoj okus. Stavnica Bet365 prav zato ponuja različne vrste dogodkov, omogoča ogled tekem tako priljubljenih ekip kot tistih, ki niso tako zelo znane. Vsak dober odnos pa temelji na zaupanju, in tako je tudi odnos med uporabnikom in stavnico pomemben. Pri stavnici Bet365 si želijo, da bi jim uporabniki zaupali. V ta namen ima stavnica pravila, ki se jih mora držati sama, in za katera pričakuje, da jih bodo upoštevali uporabniki.

 

Bet365 le za polnoletne posameznike

V vsaki stavnici lahko aktivno sodeluje le nekdo, ki je odrasel. Le odraslemu človeku, staremu nad osemnajst let, se lahko zaupa, da že ima dovolj izkušenj in se zaveda odgovornosti ter posledic športnih stav. Pravila stavnice Bet365 imajo namen, in eden od teh namenov je zaščita ne le stavnice, pač pa tudi uporabnikov. Dokler se vsak uporabnik, ki želi staviti na kak športni dogodek ali igrati zelo priljubljeno igro poker, drži pravil, mora načeloma vse potekati nemoteno in varno. V nasprotju z igralnico, v katero je treba it lepo urejen, ko se igra poker, lahko pri igranju pokra v spletni stavnici Bet365 uživate v udobju trenirke.

Za smučanje ima Francija odlične cene

Posted on 18 januarja, 2019 in Šport, Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Za smučanje ima Francija odlične cene

Končno je prišla prava zima, pred vrati pa so tudi že počitnice za študente in otroke, z otroki vred pa za starše. Zimo je najbolje preživeti v kakšni smučarski koči, blizu katere so prelepe široke proge, na katerih je dovolj prostora za vse ljubitelje smučanja. Če malo pogledamo, je za smučanje Francija ena od najlepših in najbolj priljubljenih destinacij. Francija je priljubljena med ljubitelji smučanja prav zaradi odličnih prog, sedežnic, hrane in ker tja prihaja tako veliko domačinov kot turistov. Na 1nadan najdete super ponudbo za super znižano ceno za smučanje, vam bo pa za smučanje Francija zagotovo všeč. Apartma za več oseb je na voljo tudi kar za sedem dni, so pa na voljo tudi druge ponudbe.

Za smučanje je Francija super destinacija

V ceno apartmaja pa je 1nadan vključil še zapestnico za festival in šestdnevno smučarsko vozovnico in garancijo. V apartmaju je dostop do svetovnega spleta, v garaži pa boste imeli parkirno mesto. Vse to je mogoče dobiti za izjemno nizko ceno, pri čemer je za smučanje Francija pravi paradiž. Tak kupon lahko kupite tudi kot darilo. Prelepo darilo za navdušenca nad smučanjem je tudi dežela romantike in ljubezni, zato je kupon za smučanje lahko predčasno darilo za valentinovo. Nič hudega, če je valentinovo še za vogalom. Vsekakor bo na smučanje Francija z veseljem sprejela pare, ki se bodo lahko po smučanju zabavali v apartmaju skupaj, pa tudi čas zase si bodo lahko vzeli.

Za smučanje v Francijo z 1nadan

Darilni kupon za Francijo je še več kot samo priložnost za smučanje. Z nakupom kupona boste lahko prisostvovali izjemno priljubljenemu dogodku KnockOut Ski Opening, ki je eden od največjih smučarskih festivalov. Na festivalu boste lahko uživali še ob dobri glasbi in zabavi, zato kar pozabite na počitek. Poleg super cene za apartma, dogodek in vozovnico, boste veseli novice, da so cene pijače in hrane na zabavah nižje, podobne domačim. Smučarji se bodo izjemno razveselili še priložnosti, da brezplačno preizkusijo najnovejše Elanove smuči in da se lahko udeležijo delavnic smučanja. Kot ste ugotovili, je za smučanje Francija res sanjska.

Čevlji, upoštevajmo oznake

Posted on 13 decembra, 2016 in Šport | Komentarji so izklopljeni za Čevlji, upoštevajmo oznake

Čevlji imajo oznake, ki označujejo velikost obutve , materiale ter druge lastnosti. Osnovna oznaka je velikost, čevlji morajo biti optimalne velikosti. Določena  številka obutve nas pri izbiri ne sme zavesti, ampak moramo preprosto preizkusiti velikost v praksi. Po velikost čevlji včasih odstopajo za nekaj številk, zato naša najbolj pogosta velikost obutve ni nujno pravilna. Pri francoski meri to pomeni številko, dve ali celo tri velikostne številke razlike. Read the rest of this entry »