Archive for the ‘Predstavitve spletnih strani’ Category

Kako dodatno zaščitimo svojo spletno stran?

Posted on 21 oktobra, 2018 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Kako dodatno zaščitimo svojo spletno stran?

Če imamo svojo spletno stran, potem nujno potrebujemo enkripcijo, ki bo zaščitila vse aktivnosti obiskovalcev spletne strani. Tukaj bi radi omenili SSL certifikat, ki prepreči hekerjem, da bi prisluškovali vsem prenosom na naši spletni strani. Najbolj pogosto ga potrebujemo za varne prenose bančnih nakazil, uporabniške račune in druge občutljive informacije. V tem članku bi radi predstavili kaj vse nam uporaba tega certifikata prinaša in kako ga lahko namestimo na svojo spletno stran.

Read the rest of this entry »

Sveže novice vsak dan

Posted on 3 marca, 2011 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Sveže novice vsak dan

Ste tako zaposleni, da enostavno ne utegnete redno spremljati dogajanja doma in po svetu?

Ne skrbite, na tem naslovu vas bodo aktualne novice pričakale vsak dan. Poleg tega pa boste lahko izbirali tudi med starejšimi novicami iz arhiva, kar pomeni, da boste od sedaj z vsem na tekočem in, da vam nič ne bo ušlo.

Na naši spletni strani si lahko ogledate novice iz Slovenije in sveta. Izbirate lahko med različnimi rubrikami, ki vas zanimajo. Sami vam bomo na spletni strani vsakodnevno posebej ponudili nekaj najaktualnejših novic, ki so tako ali drugače zaznamovale našo državo ali svet okoli nas. Kako je z nemiri v Libiji in na bližnjem vzhodu? Ali so delavci podjetja TVM prejeli plače? Odgovori na ta in podobna vprašanja vas že čakajo na našem naslovu.

Zakaj obiskati našo stran? Read the rest of this entry »

Verzi za rojstni dan

Posted on 11 avgusta, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Verzi za rojstni dan

Velikokrat se nam je že zgodilo da nismo vedeli kaj bi svojim bližnjim podarili za rojstni dan, zato vam tukaj povem možnost ki je popolnoma enostavna. Kot gotovo veste, je večini ljudi dovolj že samo da se spomnite na njih, ter mogoče kaj lepega napišete. Za takšne ljudi, so perfektni verzi za rojstni dan, skupaj s kakšnimi vašimi željami ter kakšno lepo besedo o tej osebi. Mogoče lahko vse to napišete samo na list papirja, ali pa se še bolj potrudite, ter na karton nekaj lepega narišete ter ga prepognete v voščilnico. Za posladek, dobesedno, pa lahko dodaste še kakšen bombom ali čokolado, potem bo darilo res super. Tako da, bodite izvirni.

P.s.: zelo zažhe tudi če komu na karton nalimate toliko čokolad, da nastane številka njegovih let.

Za konec pa še par verzov za rojstni dan:

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,
veš da rada te imam,
srečne in vesele dni,
naj te spremljajo vse dni!

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želim ti,
da bodi srečna na ta dan,
ko praznuješ X. rojstni dan!

Nova otroška trgovina na spletu

Posted on 26 julija, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Nova otroška trgovina na spletu

chebeltza.com - otroška trgovina

chebeltza.com – otroška trgovina

Otroška trgovina chebeltza.com je spletna trgovina, kjer boste našli izdelke za vašega otroka, ki niso naprodaj ravno za vsakim vogalom. Trenutno je najpomebnejša blagovna znamka Zoobie Pets, saj smo postali exkluzivni zastopnik za Slovenijo. Njigove plišaste igrače 3 v 1 so izjemno zanimive in kakovostne.

Tudi ostala ponudba je zelo zanimiva – taki so naprimer ročno pobaravani otroški čevlji Monkey Toes, ki so v Ameriki pravi prodajni hit, prav tako pa zelo zanimiva ponudba vrhunskih lesenih igrač nemškega proizvajalca Selecta.

Sestavljiva vozila MOOV

Novost v otroški trgovini chebeltza.com predstavlja modularni sistem MOOV, nizozemskega proizvajalca Berg Toys. To je izjemno inovativen in zanimiv sistem, kjer si lahko otroci (ob majhni pomoči staršev) brez kakršnegakoli orodja sestavijo svoj poganjalec, skiro ali kart.

Pomembnost varstva pri delu

Posted on 26 julija, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Pomembnost varstva pri delu

Varstvo pri delu je veda, ki pokriva področje zaščite varnosti, zdravja in blaginje posameznikov vključenih v delovni proces. Določajo načela, pravila in dejavnosti, ki delavcu omogočajo opravljanje njegovega dela na učinkovit in varen način.
Med razlogi za upoštevanje načel varstva pri delu je treba omeniti tri glavne razloge. Prvi je moralni, ki pravi, da delavec ne sme tvegati poškodbe ali smrti pri delu. Drugi ekonomski kaže, da slaba varnost povzroča stroške za državo in za podjetje. Tretji pa je zakonski, ki določa standarde varnosti in se uveljavlja skozi civilno in kriminalno pravo.
V Evropski Uniji morajo države članice zagotoviti, da se upošteva osnovna zakonska določila v zvezi z varstvom in zdravjem pri delu. V Sloveniji to obravnava Zakon o varnosti in zdravju pri delu, ki zajema številne pravilnike, ki se nanašajo na različna vrsta dela in procesov, od dela z nevarnimi kemičnimi snovmi do osnov za opravljanje varstva pri delu.
Najpomembnejše načelo varstva pri delu je, da se delavci zavedajo, da varstvo pri delu ni tisto, kar jih varuje na delu, ampak je bistven proces, ki ga predstavlja. Identificiranje nevarnosti samo po sebi ne pomaga, če ni nadzora.

Fotografiranje FotoArt

Posted on 3 junija, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Fotografiranje FotoArt

Podjetje FotoArt se ukvarja s fotografiranjem in računalniškim svetovanjem.
Fotografija je naša glavna dejavnost. Ponujamo vse zvrsti fotografije od fotografiranja za dokumente, preko pokrivanja vseh dogodkov, tja do studijske fotografije.
Seveda vam vse fotografije lično pripravimo za ogled. Mnogi se odločijo za fotoknjige, ki vam jih unikatno postavimo. Read the rest of this entry »