Archive for the ‘Moda’ Category

Polsandali spet v trendu

Posted on 17 septembra, 2021 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Polsandali spet v trendu

Ženske sandale na plan prikukajo zlasti v toplejšem letnem času. Veljajo za eno od najbolj priljubljenih vrst obutve. Glede na to, koliko različnih tipov je na voljo, to ni prav nič čudnega. Nekoč so bili sila priljubljeni tudi polsandali, ki pa se ponovno vračajo na oder. Takšna obutev je prepoznana zlasti po tem, da ima sprednji del povsem zaprt, peto pa objema ter na mestu drži pašček. Na peti se takšni sandali za ženske dvignejo kot natikači, pašček pa učinkovito preprečuje, da bi se z nog lahko sezuli.

Ločimo več vrst polsandalov, in sicer glede na višino ter debelino pete. Takšni čevlji so primerni za vse generacije. Peta praviloma ni visoka. Na voljo so modeli s tanko, mišjo peto in tisti s širšo, nizko peto. Lahko pa najdete tudi takšne polsandale na visoki ter tanki peti. Sicer pa imajo skorajda prav vse blagovne znamke v svojih kolekcijah zelo pestro in lepo izbiro polsandalov z različnimi petami. Na voljo so celo takšne s polno peto.

Read the rest of this entry »

iPhone 8 je povsem uspešno nasledil svojega predhodnika

Posted on 6 septembra, 2019 in Moda, Posel, Produkti, Računalništvo | Komentarji so izklopljeni za iPhone 8 je povsem uspešno nasledil svojega predhodnika

Glede na to, da je iPhone 8 prišel praktično ob istem času kot iPhone X, ni pravzaprav nič nenavadnega, da je ostal kar malo v senci bolj zmogljivega telefona, ki bi si ga želel vsak, tukaj smo lahko čisto iskreni. A dejstvo, da je iPhone 8 mnogo bolj prijazen žepu in denarnici, pri marsikomu vseeno tehtnico raje nagne bolj v smeri iPhone 8 kot njegovega zmogljivejšega brata. Če boste kupili iPhone 8 v podjetju A1 https://www.a1.si/telefoni/iphone-8-64gb-siva, potem boste na paketu A1 Go! M za telefon plačevali po 23 € 14 mesecev, kar je mnogo manj kot pri X-u in kar je tudi mnogo manj kot če bi telefon kupili z gotovino in ga odplačali takoj.

iphone 8

iPhone 8 z dvema velikostma notranjega pomnilnika

Če se nagibate v smeri, da bi si kupili iPhone 8, potem morate biti malo pozorni tudi pri izbiri notranjega pomnilnika. Le – tega se namreč ne da razširiti z dodatno micro SD kartico, kamor se lahko shranijo dodatno podatki. Prav zato je proizvajalec omogočil dve različici v velikosti notranjega pomnilnika, in sicer 64 ali pa 256 GB. 64 GB je več kot dovolj za cca 200 – 300 slik (odvisno od kvalitete slike) ter za kar nekaj aplikacij. A če že sedaj veste, da radi snemate video posnetke s telefonom, imate na telefonu ogromno aplikacij, številk …, potem je na dolgi rok zagotovo veliko ceneje, če kupite iPhone 8 z 256 GB notranjega pomnilnika. Opcijo imate sicer, da so vaši podatki v oblaku pri Applu, a ta oblak je treba vsak mesec plačati nekaj evrov, tako da razmislite, kaj je za vas cenejše.

iPhone 8 v dveh velikostih

Zelo dobro pri iPhone 8 je tudi to, da je proizvajalec ponovno poskrbel za več različnih želja glede velikosti telefona. Če imate še vedno raje manjši telefon v žepu, potem bo 4,7 palčna izvedba zagotovo veliko boljša izbira za vas kot pa 5,5 palčni telefon, saj se razlika v žepu res zelo pozna.

Oblačilo za vse letne čase

Posted on 18 decembra, 2018 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Oblačilo za vse letne čase

Pri ugotavljanju, kakšne prednosti pri nošenju oblačil vam ponujajo pajkice, moramo najprej ugotoviti, s katerim kosom oblačil so najbolj primerljive. Obenem je pomembno, da ugotovimo še njihove lastnosti. Lahko bi jih primerjali s trenirkami. Kljub temu pa bi ugotovili, da nam pajkice v primerjavi z njimi ponujajo večjo mero elegance. Posledično jih lahko oblečete ob več priložnostih. Pajkice lahko primerjamo tudi s kavbojkami. Pri taki primerjavi bi prišli do spoznanja, da nam pajkice ponujajo še več prednosti. Za njih namreč velja, da se bistveno bolj prilegajo telesu in so tudi bolj mehke. Omogočajo nam še, da koža lahko bolje diha. Tudi v primerjavi z elegantnimi hlačami imajo pajkice to prednost, da je gibanje z njimi veliko bolj enostavno.

Lahko torej povzamemo, da so pajkice kos oblačila, ki je primeren za številne priložnosti, da se zelo prilegajo vašemu telesu in da se boste v njih zagotovo dobro počutili.

Pajkice za vse letne čase

Ena od številnih prednosti, s katerimi se ponašajo pajkice, je tudi ta, da jih lahko nosimo v prav vseh letnih časih. Vsekakor pa pri izbiri pajkic za določen letni čas velja, da se morate osredotočiti predvsem na material. Zimske pajkice so ponavadi obdane z mehko plastjo toplega flisa. Odlikuje jih tudi visoki pas, ki zelo lepo oblikuje vašo postavo. Tudi zimske pajkice, ki so pogosto imenovane tudi kot legice, so lahko udobne in zapeljive. Najpogosteje pa vam predstavljajo odličen nadomestek za tanke hlačne nogavice. Tako jih lahko nosite tudi pod hlačami.

Najpogostejše lastnosti pajkic

Pri izbiri primernih pajkic za vas je zelo pomembno, da najprej preverite material, iz katerega so narejene. Če boste na primer kupovali zimske pajkice, je najbolje, da so te narejene iz flisa. Posledično bodo tople, obenem pa še udobne in raztegljive. Poskrbite, da bodo pokrile tudi vaša stopala. Pri nakupovanju pajkic boste zelo pogosto opazili, da je njihova velikost univerzalna. Take so najpogosteje primerne za ženske in moške, ki so visoki od 155 do 178 centimetrov oziroma imajo manj kot 75 kilogramov. Za večina pajkic je znano, da so enostavne za vzdrževanje v pralnem stroju. Najbolj iskana in najbolj prodajana barva tega priljubljenega kosa oblačila je črna.

Najbolj nas razveseli poceni in kvaliteten izdelek

Posted on 24 marca, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Najbolj nas razveseli poceni in kvaliteten izdelek

V današnjih časih je tako, da moramo ves čas gledati na cene ter seštevati, odštevati in tako dalje. Plače so slabe, v trgovinah pa je vse dražje. Nihče se ne ozira na nas in sami moramo poskrbeti, da se prebijemo skozi mesec. Če smo dovolj iznajdljivi, lahko tudi kaj privarčujemo, toda to je v današnjem času že pravljica. Ravno zaradi tega ljudje vse pogosteje raziskujemo, tudi preko spleta, kje bi lahko prišli do cenejših izdelkov. Tudi ko kupujemo stvari, ki niso osnovne in jih ne potrebujemo nujno, v današnjem času raje zaidemo na splet, saj je splošno znano, da so tam izdelki kvalitetni in cenejši. Read the rest of this entry »

Spodnje perilo, pisana in nepisana pravila

Posted on 21 marca, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Spodnje perilo, pisana in nepisana pravila

Spodnje perilo so navadne spodnjice , boksarice, tangice ter različne druge izvedbe.

Različno spodnje perilo ne kaže zgolj okus, ampak tudi skrb za človekovo zdravje . Funkcija zdravju primerno velikokrat ne gre skupaj z modo ali priljubljenostjo. Poznamo veliko primerov, kjer ima spodnje perilo pomembnejšo funkcijo v estetiki, izgledu, prilagajanju modi, kot skrbi za zdravje. Kdor želi dati večjo težo zdravemu načinu življenja, se lahko posvetuje s strokovnjaki. S tem se odstrani vsak dvom, pridobi pa se pomembne smernice za nakup. Takšno znanje nam bo pomagalo, da bomo spodnje perilo znali oceniti po zgolj nekaj ključnih informacijah. Vsako spodnje perilo jih ima zapisane, oznake je dobro poznati ter jih ocenjevati na podlagi svojih izkušenj. Pri tem pogledamo oznake aktualnega, ter z povezano osebno izkušnjo ocenjujemo spodnje perilo v ponudbi. Read the rest of this entry »

Pasovi za moške v spletni trgovini Benn.si

Posted on 28 februarja, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Pasovi za moške v spletni trgovini Benn.si

Pogosto se nam zgodi, da imamo pri nakupovanju oblačil največje težave pri nakupovanju modnih dodatkov, ki poskrbijo za to, da so naša oblačila videti še lepša in še bolj kakovostna. Vse trgovine, tako spletne kot tudi navadne, ki se ukvarjajo s prodajo oblačil, ponujajo tudi modne dodatke, kamor uvrščamo zelo veliko stvari. Read the rest of this entry »

Zanimive moške srajce s kratkimi rokavi

Posted on 20 avgusta, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Zanimive moške srajce s kratkimi rokavi

Če ste ljubitelji srajc, potem veste, da izbira ni vedno prav pestra in da je včasih v trgovinah težko dobiti tisto, kar iščete, sploh če ste tipični moški, ki ne hodi prav rad po trgovinah in raje počne kaj drugega. Read the rest of this entry »

Kilimanjaro je modra izbira aktivne osebe

Posted on 9 julija, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Kilimanjaro je modra izbira aktivne osebe

Aktivne osebe lahko Kilimanjaro nagradi s čudovito izkušnjo. Urbani svet nas je v veliki meri oddaljil od narave, s tem smo izgubili veliko dobrih lastnosti. vrnitev k naravi se velikokrat sliši kot oglasno sporočilo, mnogi pa s tem izrazom imenujejo svoj prosti čas. Naravno okolje je nekaj od česar človek ne more biti odrezan, čeprav se nekateri trudijo. Rastline imamo konec koncev tudi v urbanih džunglah, na žalost jih ne opazimo ter ne vemo kako vplivajo na kakovost življenja. Read the rest of this entry »

Moški puloverji za mlade, a urejene

Posted on 8 julija, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Moški puloverji za mlade, a urejene

Mladi moški se včasih glede oblačil ne znajdejo ravno najbolje. Po eni strani si želijo biti urejeni, po drugi ne želijo nositi srajce, suknjiča in kravate.Rešitev so seveda moški puloverji, ki so danes na voljo v toliko različnih stilih, da lahko gotovo najdejo primernega za vsako priložnost. Read the rest of this entry »

Odločite se za manikuro

Posted on 26 junija, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Odločite se za manikuro

Ko te prijateljica vpraša zakaj hodiš na manikuro, imaš za njo verjetno jasen odgovor. Nekatere želijo biti lepe, zato naredijo nekaj zase oz. naredijo to tiste, ki to znajo. Read the rest of this entry »