Naše podjetje „SLOVENSKO POSTELJO“ sestavljajo dobro usposobljeni strokovnjaki,ki skrbijo za nenehen razvoj,testiranja in analize različnih predlogov,ki pridejo do nas.Dokaz za to so različna priznanja,toda največje priznanje je zadovoljstvo naših cenjenih strank oz. uporabnikov.

V postelji preživimo-prespimo 1/3 dneva, torej tretjino življenja imamo za počitek in obnavljanje telesnih celic.Spanje je pomembno za zdravje,zato je nujno,da je izbira ležišča pravilna.

Če se zbudiš spočit,si lahko čez dan zbran,prenašaš pozitivno energijo na ljudi okrog sebe.Prvi simptomi slabe oz.nepravilne žimnice se pojavijo v obliki jutranje utrujenosti,pomankanju humorja in energije,pomankanju koncentracije,bolečine v različnih delih telesa.Postanemo nervozni,razdražljivi,utrujeni,depresivni,imamo glavobole,motnje krvnega obtoka.Pomembno je,da se nam ležišče idealno prilagaja ter ,da se hrbtenica razteza med spanjem.

dobro ležišče za dobro spanje

Ne pozabimo na mlade ljudi, ki v današnjem času hitro rastejo.Tudi pri njih je zelo pomembno, da ima hrbtenica pravilno podporo na ležišču.

Kot proizvajalci ležišč se trudimo upoštevati vse segmente in izdelujemo naše proizvode tako, se odpravijo bolečine,ki jih marsikdo ima.Vsak izdelek je izdelan ročno in izkjučno iz naravnih materialov,brez odvečnih kemičnih snovi.

Ležišča ne menjamo tako pogosto, zato mora biti nakup premišljen in dolgoročen.Ko se kupec odloči ,da bo zamenjal ležišče, ne ve kaj primerno in dobro oz.kaj je pomembno.

V spalnici je najbolj pomembna naša postelja.V tem prostoru naj bo čim manj dodatkov kot so rože, televizija,računalnik ,brez odvečnih omar.

Pomembna je:-višina postelje-

:-dolžina postelje-

:-širina postelje-

:-mikroklima ležišča

:-posteljno dno-latofleks-

Pomembno je ,da stranka ob prihodu v salon SLOVENSKE POSTELJE, svetovalcu oz.svetovalki zaupa svoje spalne navade, težave, ki jih imajo, tudi leta, težo…Morajo izraziti tudi svoje želje po sestavi ležišča(naravni materiali,kakšne prevleke hočejo imeti).Pri vsem tem je velikega pomena tudi to,da so svetovalci podučeni in sevada usposobljeni v svojem delu,da se potrudijo s pravilnimi nasveti in tako popeljejo stranko v svet lepih sanj. Stranke zelo hitro ugotovijo ,če svoja ležišča dobro predstavijo in povedo lastnosti,prednosti.Zelo veliko vlogo pri nakupu predstavljajo tudi cene.V cenah se nahaja znanje,tehnologija in pa materiali,ki smo jih vložili v proizvod.Ampak ,ko ugotovimo,da z nakupom kvalitetnega ležišča,vlagamo v svoje zdravje in da je to naša najboljša naložba,tudi cena ni tako visoka.

Pri izbiri je pomembna TRDOTA ležišča,ki mora biti takšna,da nas pravilno podpre oz. da se popolnoma prilagodi našemu telesu.Trdo ležišče je ponoči še trše.Moramo pa tudi vedeti,da vsako ležišče ni dobro vsem ljudem.Smo različno grajeni,različno spimo,pestijo nas različne težave.Ker smo vsak dan izpostavljeni obremenitvam in stresu,je izjemno pomembno,da se naše telo ponoči spočijein regenerira.

V „SLOVENSKI POSTELJI “ se trudimo,da naše žimnice predstavljajo najboljšo preventivo pred težavami v hrbtenici,pred težavami v vratnem, ledvenem ter preostalem delu hrbtenice.Preprečujejo tudi bolečine v sklepih in sproščajo napetost iz telesa.Za naše zdravje je zelo odločujoče,da skrbimo za pravilno lego in razbremenitev ,pri čem nam pomagajo ležišča Slovenske postelje,kajti oni vlagajo veliko znanja v kvalitetna ležišča.Vse to dosežemo le tedaj,ko se vzmetnica pod določenimi deli telesa vdre,medtem,ko druge dele podpre(ramena,boki,kolena,pete).